Aurelio: "Bízom benne, hogy csak felfüggesztettet kapok"

drog Aurelio börtön felfüggesztett büntetés Való Világ drogügy felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio nagyon nehéz időszakot él át mostanában: édesapja meghalt, és drogügye miatt folyik nyomozás ellene. A Való Világ 6. nyertese most megszólalt az ügyben. 

Aurelio retteg attól, hogy börtönbe kell majd vonulnia drogügye miatt - eről az Epizód magazinnak nyilatkozott. "Március elejéig meghosszabbították a nyomozást, szerintem azért, mert még nem értek végére a kétezer telefonos üzenetemnek, nem tudták még az összeset ellenőrizni. Nem vagyok se gyilkos, se bűnöző, csak egy kicsit hülye, de ezt vállalom" - mondta a Való Világ hatodik szériájának győzetese, aki akár börtönbe is kerülhet tette miatt.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Nagyon bízom benne, hogy nem lesz így lesz és csak felfüggesztettet kapok, mert vert már engem eleget a sors (...) Nagyon félek, hogy rács mögé kerülök, mert úgy érzem, azért arra nem szolgáltam rá" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.