Két diák lett öngyilkos a debreceni gimnáziumban

gimnázium öngyilkosság Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapon belül két fiatal is véget vetett az életének a Szent József Gimnáziumban.

Tavaly novemberben egy fiú lett öngyilkos a debreceni gimnáziumban, a múlt héten pedig egy lány ölte meg magát. A fiatalok osztálytársak voltak, de azt egyelőre nem tudni, miért vetettek véget az életüknek - írja a Blikk.

Forrás: Thinkstock-illusztráció

Az igazgató, Bódis Zoltán hangsúlyozta, hogy az intézményben a felekezeti lelki gondozás mellett iskolapszichológus is segíti a diákok problémáinak megoldását. Már az első haláleset után elkezdték az iskolai krízishelyzet kezelését.

A második tragédia után az iskola egy alapítvánnyal együtt dolgozik egy programon, amelybe a diákok szüleit bevonva, külső szakemberekkel segítenék a közösséget a diákok halálának feldolgozásában.

Joseph Fiennes játssza Michael Jacksont egy készülő tévéfilmbenhttp://www.life.hu/news/20160128-joseph-fiennes-alakitja-majd-michael-jacksont-egy-tevefilmben.htmlA film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben három híres ember együtt menekül a szeptember 11-ei terrortámadás után. News--Megvan az eddig felfedezett leghatalmasabb naprendszerhttp://www.life.hu/news/20160128-uj-naprendszert-fedeztek-fel-a-ket-egitest-hihetetlenul-tavol-van-egymastol-felfedezes.htmlEgy korábban magányos számkivetettnek hitt bolygónak mégiscsak van központi csillaga. Ezt eddig azért nem vették észre, mert a két égitest hihetetlenül távol van egymástól: nagyjából egybillió, azaz ezermilliárd kilométerre. NewsOrigoEgyetlen utassal szállt fel egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20160128-egyetlen-utassal-szallt-fel-egy-repulogep.htmlHa valaki a Fülöp-szigetek fővárosából, Manilából épp a festői szépségű szigetre, Boracayra repül, az már önmagában nagyon jó dolog. Egy osztrák utazási bloggernek azonban olyan mázlija volt, hogy aznap épp egyetlen más utas sem vett jegyet a járatra, így egyedül tette meg a 315 kilométeres távot - írja az Origo. NewsOrigo47 évesen váratlanul elhunyt a magyar színésznő, Csampisz Ildikóhttp://www.life.hu/news/20160128-csampisz-ildiko-szineszno-47-evesen-elhunyt.htmlTragikusan fiatalon, január 25-én elhunyt a közkedvelt szinkronhang, Csampisz Ildikó. News--300 millióért kelt el egy burgonyáról készült fotóhttp://www.life.hu/news/20160127-kevin-abosch-fotos-300-millioert-adta-el-a-burgonyarol-keszult-kepet.htmlA világhírű portréfotós, Kevin Abosch rengeteg sztárról készített már képet, mégsem azokkal a fotókkal zsebelte be a hihetetlenül nagy összeget. News--Családi tragédia: Lánya ölhette meg a zagyvarékasi nőthttp://www.life.hu/news/20160127-sajat-lanya-vegezhetett-a-zagyvarekasi-novel-orizetbe-vettek-a-fiatal-elkovetoket.htmlSzerdán őrizetbe vették a zagyvarékasi emberölés gyanúsítottjait: a meggyilkolt asszony lányát, és annak barátját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.