Napsütés, luxusjárgány,édes gondtalanság - Vidáman telt Gáspár Evelin napja

fotó luxus Gáspár Evelin autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike legidősebb gyermeke vezetés közben fotóztatta magát egy barátjával. A jó idő a jelek szerint igazán feldobta Evelin napját.

"Don’t worry…Be happy!" - írta a kép mellé a nemrég még smink nélkül pózoló sztárcsemete, aki már jó ideje nem posztolt edzős képet magáról. Kár, mivel a lány néhány hónap alatt igazi bomba alakot hozott össze. Most milliós luxusjárgányában kapták lencsevégre, melyet nemrég aranyfóliával borítottak be. A kép tanúsága szerint Evelinnek igazán feldobta a hangulatát a napsütés.

Forrás: Instagram/evelingaspar
Most kiderül ki a legstílusosabb magyar sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-hosszu-katinka-es-nemes-jeles-laszlo-is-kuzd-a-a-legstilusosabb-magyar-sztar-cimert.htmlHosszú Katinka és Nemes Jeles László is küzd a megtisztelő kategóriában. TV + SztárokOrigoAlekosz meztelen feneket villantott http://www.life.hu/sztarok/20160129-alekosznak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-kilatszott-a-feneke-amikor-beleugrott-a-medencebe.htmlÚjabb titok derült ki a szájhősről, aki elárulta: kiváló toronyugró volt, és a gyöngyhalászásban is otthon van. Ezt a két dolgot ötvözte és mutatta be az uszodában Baukó Évának, ám közben elhagyta a fürdőgatyáját. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Horváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--Csonka András karácsony után összeköltözött a barátnőjével http://www.life.hu/sztarok/20160128-csonka-andras-osszekoltozott-a-baratjaval-negy-honapig-eltek-egyutt-ma-is-jo-a-viszony.htmlA Life.hu sztárszerzője és Ács Kató lassan harminc éve ismerik egymást. Az első találkozásuk egy balatoni nyaralás során történt, ahol rögtön tudták, hogy életük végéig barátok lesznek. TV + SztárokOrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.