medence TV2 toronyugrás Alekosz gatya villantás Édes Élet
Újabb titok derült ki a szájhősről, aki elárulta: kiváló toronyugró volt, és a gyöngyhalászásban is otthon van. Ezt a két dolgot ötvözte és mutatta be az uszodában Baukó Évának, ám közben elhagyta a fürdőgatyáját.

„Valamikor kiváló toronyugró voltam, 13, 15 illetve 21 méteres toronymagasságból vetettem a mélybe magam" – magyarázta Alekosz, akinek nemcsak tudományát sikerült megmutatnia, hanem valami többet is. Bár ezt a látványt inkább kihagytuk volna.

Rejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20160129-rekasi-karoly-tartott-a-visszaterestol-teljesen-atalakul-bartha-zsolt-karaktere-a-sorozatban.htmlA színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.