Gisele Bundchen üzenet Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják.

Gisele Bündchen szülőhazájába, Brazíliába tért vissza egy időre. A 35 éves modell azonban ott sem engedi el magát teljesen, még egy hotelszobában is megtalálja a lehetőséget egy kis mozgásra.

Forrás: Instagram/Gisele Bundchen

Gisele ezúttal a jógát választotta, amit ilyen gyönyörű kilátás mellett igazán lehet élvezni. A modell viszont emellett egy rejtélyes üzenetet is megosztott rajongóival, amire magyarázatot még nem adott a sztár: Nem olyan vagyok, amilyennek gondolsz. Te vagy olyan!

Forrás: Instagram/Gisele Bundchen

Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Majka kiborult! Bojkottot szervez a magyar zenecsatorna ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-majka-a-facebookon-kelt-ki-a-magyar-zenecsatorna-ellen.htmlPár napja mutatták be Majka új klipjét az „Eléglesz” című dalához, a zenész most ünnepelhetne. Ehelyett alaposan kiborult! TV + SztárokOrigoBörtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNádai Anikó lesz az X-Faktor egyik mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160128-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nem-lesz-az-x-faktor-mentora-de-visszaterne-a-kepernyore.htmlKisbabája születése után Nádai Anikó kissé visszavonult, most azonban újra visszatért. A Life.hu riportere az első celebrendezvényén kapta mikrofonvégre, ahol a bájos anyuka igen sok mindenről mesélt. TV + Sztárok--Isten éltesse! 31 éves lett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kallay-sunders-andras-zenesz-enekes-31-eves-lett-januar-28-an.htmlNagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk! TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.