Majka kiborult! Bojkottot szervez a magyar zenecsatorna ellen

Forrás: Majka / Facebook -
VIVA TV Facebook Majka
Pár napja mutatták be Majka új klipjét az „Eléglesz” című dalához, a zenész most ünnepelhetne. Ehelyett alaposan kiborult!

A zenecsatorna ugyanis játszaná a klipjét, de a szabályokra hivatkozva azt kérik, takarják ki a szponzorok termékeit. Márpedig ezek nélkül még Majkáék sem tudnak klipet készíteni. Majka el is fogadná a csatorna döntését, ha az mindenkire vonatkozna - írja a Bors.

Forrás: Majka / Facebook

"A külföldi dalokat játsszák, pedig teli vannak termékekkel, a magyar előadók dalait pedig emiatt diszkriminálják. Sértő az a művészeknek, hogy míg a sportolók – nem az olimpikonokra gondolok – szponzormatricákkal feldíszítve jelenhetnek meg a tévében, nekünk ezt sem szabad. Nem hiszem, hogy mi kevesebbet nyújtunk az országnak, mint egy negyedosztályban játszó focista" - írta Facebook-oldalán Majka, aki nem volt rest, hogy hosszú levelezésben álljon ki önmagáért.

"Megkérdeztem a tévé zenei vezetőjét, hogy miért adják le például a One Direction Perfect című dalát, amiben nagybetűkkel ott a szállodanév, vagy Felix Jaehn klipjét, amiben egy laptopmárka látható, de nem válaszolt…" – dohog Majka, de hozzáteszi, ez a tévé neki nem is olyan fontos.

"Nem arról van szó, hogy a VIVA fontos lenne. A Facebook-oldalamat háromszor többen nézik, mint a VIVA-t. De ez nem korrekt, nem európai. Azért csinálom, hogy egy előadó se kerülhessen ilyen helyzetbe. A mi forintos klipjeinket ne szelektálják ki úgy, hogy a külföldieké maradhat. Felkérem az összes zenei kiadót, hogy mellőzzék a VIVA tévét. Álljanak ki mellettünk!"

A VIVA TV nyilatkozata szerint arra törekszik, hogy a zenei klipekben lehetőleg ne szerepeljenek reklámok, mert jelentősen ronthatják a klipek színvonalát, a nézők élményét. Bevett gyakorlat ezért, hogy a videoklipekből külön televíziós változat készül, amely nem tartalmaz reklámokat. „A VIVA-nál ügyelünk arra, hogy lehetőleg csak ezek a változatok kerüljenek a képernyőre. Amennyiben esetleg mégis előfordulhatott, hogy egy-egy külföldi video­klipben felvillant egy márkajelzés, akkor azt hibának tekintjük, és a nézőktől elnézést kérünk érte” – hangsúlyozta a tévécsatorna

Poloskáktól kapott súlyos fertőzést a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160128-lagzi-lajcsi-poloskaktol-kapott-sulyos-fertozest-a-bortonben.htmlA 125 nap börtönlét nemcsak a lelkét, testét is megviselte. Galambos Lajos súlyos fertőzést is elkapott az előzetesben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiss Endi: "Elittam az agyamat párszor"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-endi-mar-csak-kortyol-mert-elitta-az-agyat.htmlA Hooligans énekese furcsa szokásába avatta be rajongóit: már csak kortyol, mivel párszor elitta az agyát. TV + Sztárok--Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit http://www.life.hu/sztarok/20160129-bortondolgozo-cafolja-lagzi-lajcsi-torteneteit.htmlA büntetésvégrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNádai Anikó lesz az X-Faktor egyik mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160128-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nem-lesz-az-x-faktor-mentora-de-visszaterne-a-kepernyore.htmlKisbabája születése után Nádai Anikó kissé visszavonult, most azonban újra visszatért. A Life.hu riportere az első celebrendezvényén kapta mikrofonvégre, ahol a bájos anyuka igen sok mindenről mesélt. TV + Sztárok--Isten éltesse! 31 éves lett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kallay-sunders-andras-zenesz-enekes-31-eves-lett-januar-28-an.htmlNagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk! TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoHorváth Éva álomszép helyen tölti luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-horvath-eva-modell-alomszep-helyen-nyaral-bali-szigeten.htmlA modell Bali szigetén kalandozik és legutóbbi fotóján álmodozva mereng a messzi tájat csodálva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.