Börtöndolgozó cáfolja Lajcsi történeteit

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
A büntetés-végrehajtás több dolgozója hüledezve hallgatta Lagzi Lajcsi börtönnapjainak történetét. Állítják, több dolog is hibádzik abban, amit a zenész mond.

"Kezdjük azzal, hogy már legalább egy éve nem létezik az a kifejezés, hogy négyes fokozatú biztonsági őrzés. Galambos ügyvédje is összevissza beszél, én az ő szájából hallottam a minap ezt a kifejezést. Ha valakinek, hát neki illene tudnia, hogy nincs ilyen. Ahogy azt is, hogy a fokozott őrzést nem a börtöndolgozók találják ki jókedvükben, hanem azt bírósági végzés írja elő. Egyébként komoly oka van annak, hogy a börtönben ülő celebekre fokozottan vigyázunk. Az ő érdekükben történik ez, hogy testi és lelki sérülések nélkül megússzák a bent töltött időt" – mesélte a Borsnak egy magas beosztású bv.-dolgozó, aki úgy véli, a celebek azért színezik ki többnyire a börtönhónapokat, -éveket, hogy a rajongóknak megmutassák, nincs nehézség, amit ne vészelnének át.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ugyanez a dolgozó azt azért hozzátette, a poloskakérdésben lehet némi igazság. "Az előzetesre használt körletben van a legnagyobb esélye a rovarok előfordulásának. Nyilván, hiszen itt a legnagyobb a forgalom, naponta jönnek-mennek a fogvatartottak, rühesek, bolhásak... Az intézmények azonban különös gondot fordítanak a fertőtlenítésre, nagyon sok pénzt költünk arra, hogy a higiénés körülmények megfelelőek legyenek. Ez kardinális kérdés, meg kell előzni a fertőzéseket" – mondja, de hozzátette, patkány biztos nincs a sétálóudvaron sem.

Visszakerülhet az előzetesbe Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-visszakerulhet-az-elozetesbe-lagzi-lajcsi.htmlNorbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kozeli-ismerose-lophatta-el-schobert-norbi-telefonjat.htmlA TV2 bocsánatkérésre kötelezi Alekoszthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-a-tv2-bocsanatkeresre-kotelezi-alekoszt-a-dal-kapcsan-tett-nyilatkozataert.htmlDióssy Klári: "Jakupcsek Gabi sok sikert kívánt nekem"http://www.life.hu/sztarok/20160127-diossy-klari-jakupcsek-gabi-sok-sikert-kivant-nekem.htmlEgymás ellenfelei lesznek: Kállay-Saunders és Tolvai Reni harcba szállhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-kallay-saunders-andras-es-tolvai-renata-a-harcban-egymas-ellenfelei-lesznek.htmlSarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"http://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-szerint-balint-antonia-kinos-hajdu-peternek.htmlÖsszeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.