Kylie Jenner mellnövelő krémmel traktálja rajongóit

Forrás: AFP/Craig Barritt -
Kylie Jenner reklám Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal valóságshow-sztár már másodjára próbálja meg a követői figyelmét felhívni a termékre, pedig már az első posztja miatt is elítélték.

Kylie Jenner nem bír leállni a mellnövelő krém reklámozásával. A fiatal celeb most éppen a Valentin-nap kapcsán tette közzé Instagram-oldalán a terméket, mivel szerinte ezzel tökéletesen felkészülhet mindenki a szerelmesek napjára.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Kylie Jenner már nyáron is megpróbálta egyszer a rajongóira erőltetni a fenék - és mellnövelő csodaterméket. A követői viszont azzal vádolták, hogy valószínűleg pénzt kap a reklámokért. Valamint sokan azt is hozzátették, hogy Kylie nem ennek a kenőcsnek köszönheti kerek idomait, hanem sebészeti beavatkozásoknak.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

A TMZ felkereste a terméket forgalmazó céget, akik viszont azt állítják, hogy semmi közük az egészhez. Elmondták, hogy nem fizetnek a fiatal celebnek. Teljesen ingyen, saját meggyőződéséből reklámozza a krémet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.