Talán Attila: "A német tinilányok könyörtelenek!"

Forrás: Talán Attila hivatalos oldala / Facebook -
rajongó videó tehetségkutató műsor Talán Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo a Stereo 2.0 nevű csapatból, Talán Attila pedig a Megasztár hatodik szériájából lehet ismerős a közönségnek. A két fiú egy vagány közös produkcióval rukkolt elő, mellyel nemcsak a hazai piacot szeretnék letarolni. 

Attila egy német tehetségkutatóban is indult a közelmúltban, és elmondása szerint a német lányok néha sokkal jobban túlzásba viszik a rajongást, mint magyar társaik.

Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-nadai-aniko-es-fordos-ze-lesz-a-musorvezetoje-az-rtl-klub-valosagshowjanak.htmlNádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. TV + Sztárok--A sztárok még mindig úgy vélik, van tiltólista a köztévénélhttp://www.life.hu/sztarok/20160216-tobb-sztar-is-elmondta-a-velemenyet-a-kozteves-tiltolistarol.htmlD. Tóth Kriszta internetes beszélgetős műsorában vallotta be Kulka Jánosnak, hogy akárhányszor akarta, nem hívhatta be köztévés műsorába. Később Balázs és most Gálvölgyi János is elmondta véleményét a vélt feketelistáról. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoHimnuszt írtak Hosszú Katinkáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-hosszu-katinka-uszonohoz-iron-ladyhez-himnuszt-irt-egy-bajai-zenesz.htmlEgy bajai zenész, Ossó Balázs írt dalt az Iron Ladyhez. A hozzá készült videóklip dinamikus lett, és az úszófenomén is feltűnik benne. TV + Sztárok--Lady Gaga magára varratta David Bowie képmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-lady-gaga-kulonleges-tetovalasa-david-bowie-fotoja-disziti-az-enekesno-oldalat.htmlAz énekes lassan egy hónapja hagyott itt minket, de a rajongók a mai napig gyászolják. A világhírű énekesnő szintén nagy fan volt, így most egy különleges tetoválást készítetett. TV + Sztárok--Medveczky Ilona dubajozott? Íme az igazság!http://www.life.hu/sztarok/20160214-medveczky-ilona-muveszno-dubajozott-kideritettuk-az-igazsagot.htmlAz a hír járja, hogy a 74 éves művésznő, aki egyébként csodálatos formában van, dubajozott. Nos, a Life.hu riportere kiderítette az igazságot.TV + Sztárok--Botrány! Pataky Attilát nem engedték be a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-pataky-attila-zeneszt-nem-engedtek-be-a-story-galara-botrany.htmlKíméletlen bánásmódban részesültek a bejáratnál, ezért inkább hazamentek Pataky Attiláék. Az Edda frontembere az elmúlt héten a még főszerkesztő Szalai Viviennel beszélte meg, hogy hat fővel érkezik a gálára, ám ő azóta távozott a cégtől. A bejáratnál pedig a rendezvény szervezői közölték, hogy csak hárman vannak regisztrálva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.