Ma lenne 49 éves a zenei legenda, Kurt Cobain

Forrás: MTV -
Nirvana öngyilkosság zenekar Kurt Cobain énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nirvana együttes oszlopos tagja, szövegírója, gitárosa, és énekese. 1994-ben hagyott itt minket, miután pszichiátriai szer szedését követően önkezével vetett véget életének.  

A banda hamar belopta magát a rajongók szívébe, ám az ezzel járó felhajtást ő viselte a legrosszabbul. Cobain harca a heroinfüggőséggel az évek során széles körben ismert lett, mivel sorozatosan vallott kudarcot a függősége megoldására tett kísérletekben. A sztárnak kezeletlen, krónikus orvosi problémái voltak, ami az egész életére kihatással volt.

20 éve halt meg Kurt Cobain Forrás: MTV

Végső kétségbeesésében felesége, Courtney Love és barátaik beíratták Cobaint egy pszichiátriai drogelvonó központba. Harminchat órával a felvétele után megszökött a programról, és egy csendes Seattle-i környéken, a garázsa feletti apró szobában egy sörétes puskából leadott fejlövéssel véget vetett saját életének.

Kurt Cobain és kislánya, Frances Bean Cobain Forrás: Northphoto/ZUMA Press/Michelson/Kathy Hutchins

Öngyilkosságakor hátrahagyott búcsúlevelében két dolgot említ, amelyek ehhez a végzetes döntéshez vezettek - a gyomorfájás, mely évek óta gyötörte, és a zenéje miatti aggódás, amiről azt írta: "Többé nincs meg bennem az a szenvedély".

Schumacherről beszélt a Forma-1-es pilóta menedzserehttp://www.life.hu/news/20160217-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilotarol-beszelt-menedzsere-sabine-kehm.htmlA német autóversenyzőt továbbra is a Genfi-tónál lévő otthonában ápolja egy teljes orvosi csapat. News--Nincs felelőse a Maradj talpon! műsorban történt halálesetnekhttp://www.life.hu/news/20160217-a-maradj-talpon-musorban-meghalt-egy-ember-aminek-nincs-felelose.htmlA nemrég lezárult vizsgálat szerint nem hibázott senki, amikor tavaly szeptemberben életét veszítette egy nő a Maradj talpon! vetélkedőműsor forgatása során. News--Öngyilkosságot is fontolgatott Ronda Rouseyhttp://www.life.hu/news/20160217-ongyilkossagot-fontolgatott-ronda-rousey-harcmuvesz-es-modell.htmlHiába néz ki a belevaló harcművész erősnek és elpusztíthatatlannak, már ő is megjárta a poklot. Novemberben teljesen összeomlott, és úgy érzete, nincs értelme az életének. News--Rekordnagyságú gyémántot találtak egy angolai bányábanhttp://www.life.hu/news/20160216-404-karatos-gyemantot-talaltak-egy-banyaban-angolaban.htmlA 404 karátos nyersgyémánt legkevesebb 14 millió dollárt, vagyis körülbelül 4 milliárd forintot ér. News--Kiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigo9 éves korában megjósolta a jövőt egy kisfiú - Íme, a kézzel írt levelehttp://www.life.hu/news/20160216-egy-9-eves-kisfiu-megjosolta-a-jovot-hogy-milyen-lesz-az-elet-20-ev-mulva.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg édesanyja 29. születésnapja alklamából a New Jersey-i Christopher Janitzot: a kisfiú 20 évvel ezelőtt egy iskolai feladat keretei között lejegyezte, milyen lesz a jövő. Meglepően pontos kép született. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.