Öngyilkosságot is fontolgatott Ronda Rousey

Forrás: AFP/Paul Crock -
harcművész öngyilkos öngyilkosság Ronda Rousey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába néz ki a belevaló harcművész erősnek és elpusztíthatatlannak, már ő is megjárta a poklot. Novemberben teljesen összeomlott, és úgy érzete, nincs értelme az életének.

Ronda Rousey vegyes harcművész, színész, és emellett egy gyönyörű nő, aki modellkedni is szokott. Nem úgy néz ki, mint akit könnyen a padlóra küldenek, mégis pontosan ezt történt vele novemberben.

Forrás: AFP/Paul Crock

Rondát legyőzte Holly Holm egy UFC meccsen, amitől teljesen maga alá került. Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában nyílt meg teljesen erről a sötét időszakról Ronda. Könnyek között árulta el, hogy a meccs után az orvosi szoba sarkában kuporogva gondolkozott azon, hogy mi értelme így az életének, és az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz.

Forrás: AFP

Elárulta, hogy mi húzta vissza őt a sötétségből. Meglátta barátját, Trawis Browne-t, aki szintén UFC harcos, és rájött, hogy érte, valamint a leendő gyermekeikért érdemes élnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.