Az egykori szépségkirálynő volt párja nem nyugszik bele a bíróság döntésébe. Szerinte nem ő az, aki tartozik.

Bálint Antóniának adott igazat a bíróság első fokon, ami szerint kamatostul visszakaphatja azt a 17 millió forintot, amit exének kölcsön adott. Földesi-Szabó László viszont fellebbez a döntés ellen - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Antónia gyermekének apja elmondta a lapnak, hogy szeretné tisztázni, honnan is volt ennyi pénze az egykori szépségkirálynőnek. Földesi-Szabó László azt állítja, hogy ő adta kölcsön azt a pénzt!

"A valóság a következő: Bálint Antónia valóban vett egy kis lakást. Ugyan három-négymillió forintot valahonnan összeszedett erre, de ez nyilván kevés volt. Így tőlem kért és kapott kölcsön tizenhárommilliót a megvásárlására. A belső munkálatokat, a bútorokat is én fizettem, miután pedig megszületett a kislányunk, eladta ezt a lakást. Huszonnégymilliót kapott érte, és ebből egy közös ismerősünknek adta kölcsön a tizenhétmilliót. A maradék hetet megtartotta. Tehát ő már meg is duplázta a pénzét. A tartozását ő maga is elismerte, hangfelvétel van erről, de jelen eljárásban és első fokon csak azt a bizonylatot vették figyelembe, amit velem aláíratott. Én ugyanis megígértem, hogy azt a tizenhétmilliót visszakapja, igaz, nem is volt nálam, hanem a fent említett ismerősünknél. Azzal tartott sakkban, ha nem írom alá, nem láthatom majd a gyerekemet. De mára már ezzel nem tud befolyásolni - mondta a férfi a lapnak.

Földesi-Szabó László azt is hozzátette, hogy a napokban postára adta a fizetési felszólítást a tizenkilencmilliós kölcsönről és annak kilencéves kamatáról, amivel tartozik neki Toncsi. Ez körülbelül huszonkétmilliós összeg.