Katie Hopkins újságírónő rengeteg feszültséget szított már különböző témákban. Most a 2007-ben eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében szólalt fel. Szerinte a szüleinek el kellene őt engedniük.

Madeleine McCann eltűnésének ügyében rengeteg fejlemény és gyanúsított volt már, de a kislány még mindig nem került elő. Katie Hopkins újságírónő úgy érezte, itt az ideje felszólalnia az ügyben.

Forrás: Origo

A stílusa miatt sokszor bírált újságíró úgy véli, Madeleine szüleinek el kellene ismerniük a felelősségüket, és végre egyszerűen elengedni a kislányt. Katie Hopkins szerint

soha nem fog már hazatérni az eltűnt gyermek, ő már csak a múlt.

Itt az ideje, hogy a szülők feladják a reményt, és ne bízzanak abban, hogy ennek a történetnek boldog vége lesz. 

Katie HopkinsFotó: Jonathan Oakes/katiehopkins.co.uk

Az újságírónő hozzátette, hogy a szülők, Kate és Gerry McCann nem érdemelnek meg 11 millió fontot az emberek pénzéből azért, hogy megkereshessék a lányukat. Szerinte nincs az a pénz, ami semmissé tehetné a hibáikat, és azt a kárt, amit saját maguknak okoztak. Másoknak sokkal nagyobb szükségük van erre a pénzre. Ha hibáztatni szeretnének valakit a kislányuk eltűnése ügyében, hát hibáztassák saját magukat" - mondta az újságíró.

Madeleine McCann eltűnése
Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.

Katie Hopkins szerint nincs még egy olyan család, ahol a gyermekeket egyedül hagynák egy nyaralás során, míg a szülők csak mulatnak. A szüleik sodorták veszélybe a saját gyermekeiket, mert túl önzőek és magabiztosak voltak ahhoz, hogy felvegyenek egy dadát. Nem érdemelnek pénzt azért, hogy a saját lelkiismeretükön könnyítsenek.