Katie Hopkins: "Madeleine McCann szülei a felelősek kislányuk eltűnéséért"

Forrás: Origo -
felelősség Katie Hopkins szülők Madeleine McCann eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Hopkins újságírónő rengeteg feszültséget szított már különböző témákban. Most a 2007-ben eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében szólalt fel. Szerinte a szüleinek el kellene őt engedniük.

Madeleine McCann eltűnésének ügyében rengeteg fejlemény és gyanúsított volt már, de a kislány még mindig nem került elő. Katie Hopkins újságírónő úgy érezte, itt az ideje felszólalnia az ügyben.

Forrás: Origo

A stílusa miatt sokszor bírált újságíró úgy véli, Madeleine szüleinek el kellene ismerniük a felelősségüket, és végre egyszerűen elengedni a kislányt. Katie Hopkins szerint

soha nem fog már hazatérni az eltűnt gyermek, ő már csak a múlt.

Itt az ideje, hogy a szülők feladják a reményt, és ne bízzanak abban, hogy ennek a történetnek boldog vége lesz.

Katie Hopkins Fotó: Jonathan Oakes/katiehopkins.co.uk

Madeleine McCann eltűnése

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.

Katie Hopkins szerint nincs még egy olyan család, ahol a gyermekeket egyedül hagynák egy nyaralás során, míg a szülők csak mulatnak. A szüleik sodorták veszélybe a saját gyermekeiket, mert túl önzőek és magabiztosak voltak ahhoz, hogy felvegyenek egy dadát. Nem érdemelnek pénzt azért, hogy a saját lelkiismeretükön könnyítsenek.

Így változik az időjárás a hét elejénhttp://www.life.hu/news/20160221-igy-valtozik-az-idojaras-a-jovo-heten.htmlSok napsütéssel és helyenként 20 Celsius-fokos maximumokhoz közeli meleggel indul a hét, majd ismét borús, csapadékos időre kell számítani, éjszakánként mínuszok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Ma lenne 70 éves Alan Rickmanhttp://www.life.hu/news/20160221-ma-lenne-70-eves-alan-rickman.htmlKicsit több mint egy hónapja, január 14-én, a Harry Potter és az Igazából szerelem sztárjának halála rázta meg a világot. A Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész ma ünnepelné 70. születésnapját. NewsOrigoVan ötös a lottón - Közel ötszázmilliót visz el a nyerteshttp://www.life.hu/news/20160220-ezekkel-a-szamokkal-lehetett-ma-ma-nyerni-a-lotton.htmlAz ötös lottó televízióban közvetített szombat esti számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki. News--Állatvédők tüntetnek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160220-allatvedok-tuntetnek-budapesten.htmlTüntetést szerveztek az állatvédő szervezetek szombaton Budapestre. A demonstrálók az állatkínzás ellen szólalnak fel. Követelésük: az állatokat bántalmazók ne kerülhessék el a büntetést. News--Vajnáék magánrepülővel utaznak az Oscarrahttp://www.life.hu/news/20160220-magangeppel-repul-andy-vajna-es-timi-az-oscarra.htmlBár Andy Vajna nemrég kórházba került egy lábán keletkezett seb miatt, úgy tűnik felépült, olyannyira, hogy az Oscar-díjátadón is ott lesz. Természetesen felesége, Timi is elkíséri, és állítólag együtt utaznak egy magánrepülőn Budapestről Los Angelesbe a jövő héten. NewsOrigoMeghalt Harper Lee amerikai író, a Ne bántsátok a feketerigót! szerzőjehttp://www.life.hu/news/20160220-meghalt-harper-lee-amerikai-iro-a-ne-bantsatok-a-feketerigot-szerzoje.htmlNyolcvankilenc éves korában meghalt pénteken Harper Lee, a modern amerikai irodalom egyik legfontosabb műveként számon tartott Ne bántsátok a feketerigót! című Pulitzer-díjas regény szerzője. Halálának hírét kiadója, a HarperCollins és szülővárosa, az alabamai Monroeville vezetése is megerősítette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.