Huncutságra és játszás-orgazmusra invitál Soma

Forrás: Comedy Central -
Soma huncut orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mamagésa különleges, kétnapos kurzust tart az érdeklődőknek. Kell hozzá kellő mennyiségű huncutság!

A játszás-orgazmus Soma legújabb, nem hétköznapi kurzusa, ami viszont nem az erotikáról és a szexuális vágyról szól majd, hanem a teljes feloldódásról!

Forrás: Comedy Central

A Mamagésa a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy milyen eseményre készül éppen. A játszás-orgazmus célja, az ősbizalom, és az önbizalom felszínre hozása.

Azt az állapotot nevezem így, amikor az önfeledt játszásban az ember teljes mértékben képes feloldódni. És ebben a pillanatban, időszakban, amikor kienged, valójában be is enged, ilyenkor lélegzik a lélek. (Lélekzik…)” - írta Soma a kurzusról. A sztár szerint nagyon fontos, hogy mindenkiben erősödjön a bizalom, mert a nélkül csak szorongó, megfelelni akaró végrehajtóvá válik az ember. A lelazult állapotban viszont, előjön a bennünk szunnyadó örök gyerek.

"Ebben az állapotban automatikusan elindulnak bennünk az öngyógyító folyamatok. Úgy gondolom, hogy a huncutság és a vagányság is fejleszthető, ami kihat a bátorságra, önbizalomra is. Ezekben a képességekben van valami mélyről fakadó életigenlés. Azt, akiben van kellő mennyiségű huncutság, alapvetően nem a másoknak való megfelelés motiválja, hanem a saját isteni önvalójának való, hiszen mindenkinek ez az egyetlen igazi „főnöke”- mondta Soma a kurzusról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.