A Vatikában terpeszt Voksán Virág

extrém Voksán Virág Horváth Éva Vatikán óriás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate-ről különleges fotót készített egy rajongója, amelyen szó szerint a lábai előtt hever a Vatikán.

Nem Voksán Virág az első, akiről extrém fotót készítenek, ugyanis korábban, már Horváth Évát is óriásnővé változtatták. A playmate-et különleges helyszínre varázsolta egyik rajongója és pont olyan, mintha Liliputba tévedt volna. Virágnak nagyon tetszett a fotó és meg is osztotta közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Ugyanazért a nőért rajong Bereczki Zoltán és Mező Misihttp://www.life.hu/sztarok/20160304-bereczki-zoltan-szineszt-es-mezo-misi-enekest-egy-holgy-veres-monika-nika-koti-ossze.htmlBár alig ismerik egymást, két dolog azonban összeköti a két énekest. TV + Sztárok--Kállay-Saunders: “Ne nézzetek hülyének!”http://www.life.hu/sztarok/20160304-kallay-saunders-andras-facebook-posztban-reagalt-az-mtva-kozlemenyere-miszerint-az-enekes-hibazott-a.htmlLezárult A Dal döntője, de Kállay-Saunders András ügye még nem. Habár néhány napja még arról szóltak a hírek, az énekes elismerte, hogy nem a műsorgyártók hibáztak, dühös Facebook-posztja másról árulkodik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTámadják Ördög Nórát félmeztelen képe miatt - Facebookon reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20160304-tamadjak-ordog-norat-uj-konyvenek-boritoja-miatt-amin-felmeztelenul-lathato-facebookon-reagalt.htmlAlaposan meglepett mindenkit a műsorvezető, amikor bemutatta hamarosan megjelenő, új könyvének a borítóját, azon ugyanis lecsupaszítva látható. A mindig visszafogott és kedves anyukától nem szokták meg ezt a kitárulkozást. TV + Sztárok--Baywatch-lány lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-reese-witherspoon-szineszno-furdoruhaban.htmlA Doktor Szöszi és a Vadon színésznője dögös piros fürdőruhában élvezi jól megérdemelt pihenését Mexikó partjainál. TV + Sztárok--Bochkor Gábor: “Bunkó vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160303-bochkor-gabor-beismerte-hogy-bunko-a-felhaborodast-kelto-kijelentese-kapcsan-az-oninditoban.htmlHiába telt már el jó pár nap a rádiós botrányos kijelentése óta, a kedélyek nem akarnak csillapodni. Bochkor Gábor reggeli műsorában ismerte el, hogy udvariatlan volt. TV + SztárokOrigoÚjabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.