Kétszer is végső búcsút vettek Némedi Maritól

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
temetés gyász Némedi Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Némedi Maritól külön búcsúzott a családja és a barátai. Ennek oka, hogy a család nem szeretatt volna a barátokkal osztozni a gyászban...

A család azt sem árulta el, hol helyezi örök nyugalomra a színésznőt, és a temetésre sem engedte be a barátokat - tájékoztat a Bors. Ezért Némedi Marinak két búcsúztatója is volt, szerda este a Lehel téri katolikus templomban gyűltek össze az ismerősök, kollégák, hogy ők is elköszönhessenek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Elfogadjuk a család döntését, miszerint szűk családi körben szeretnének búcsút venni Maritól, de azt nem értem, hogy mi miért nem róhatjuk le a tiszteletünket" - nyilatkozta a Borsnak Mari egyik legközelebbi barátja, Radics Márk, aki az egyik szervezője volt a színésznő úgynevezett második gyászmiséjének.

"Nagyon szép búcsúztatója volt, hozzá méltó, sokan eljöttek. Ott voltak a barátai, kollégái a szinkronstúdióból, a legtöbben egy szál sárga rózsát hoztak az emlékére, mert az volt a kedvenc virága - árulta el a lapnak Márk, aki egy augusztusi búcsúkoncertet is szervez Marinak, a színésznő ugyanis idén nyáron lett volna 65 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.