Te jó ég! Saját halálán viccelődött Erzsébet királynő!

Forrás: AFP/Leon Neal -
halál Erzsébet királynő morbid humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő egyáltalán nem olyan karót nyelt, mint amilyennek tűnik. Egy nemrég napvilágot látott történetből kiderül, hogy humorérzéke is van, noha kissé morbid!

A vicces eset még 2012-ben történ, ám csak a napokban tárták a nagy nyilvánosság elé. Erzsébet királynő az angol miniszterelnök-helyettest lepte meg furcsa humorával, aki egyáltalán nem számított erre őfelségétől.

Forrás: AFP/Leon Neal

Nick Clegg miniszterelnök-helyettes 2012-ben a szokásos megbeszélésen vett részt Erzsébet királynővel, amikor az uralkodó megkérdezte a minisztert, hogy mi folyik éppen a parlamentben. Nick Clegg erre zavartan fészkelődni kezdett, ugyanis pont a trónöröklési törvényen igyekeztek változtatni.

“Nos asszonyom, nem vagyok biztos benne, hogy jóvá hagyja ezt. Mi éppen a trónöröklési törvényt szeretnénk megváltoztatni. A módosítások szerint akkor is az elsőszülött örökölné a koronát, ha az lány és van fiatalabb fiútestvére” - számolt be a miniszterelnök-helyettes. Erzsébet királynőtől válaszul viszont csak csöndet kapott, ezért Nick Clegg a lehető legudvariasabban ismét megszólította a királynőt. “Remélem, ez a változás nem okoz nehézséget önnek hölgyem” - mondta a miniszter, mire a királynőtől a lehető legmeglepőbb választ kapta.

"Te jó ég, Mr. Clegg! Addigra én már úgyis halott leszek” - mondta nevetve Erzsébet királynő, amivel igencsak meglepte a miniszterelnök-helyettest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.