Két évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár rá

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos fogvatartás rendőrség börtön öngyilkosság kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után.

A 23 éves Kabu Terauch két évvel ezelőtt zárta be áldozatát, miután az beszállt mellé az autóba. A hírek szerint nemi erőszak nem történt, és bántalmazás nyomait sem találták a lány testén. A 15 éves kamasz március 27-én szökött meg, és rögtön felhívta a rendőrséget - írja a BBC.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A férfit a helyszíntől több mint száz kilométerre találták meg, a jelek szerint öngyilkos akart lenni. Kórházban van, a nyakán több vágott sebet is találtak. Valószínű, hogy hosszú évekre börtönbe kell mennie.

Úszva próbálta utolérni az óceánjárót a 65 éves nőhttp://www.life.hu/news/20160329-uszva-probalta-utolerni-az-oceanjarot-a-65-eves-no-susan-brown.htmlA kikötőből kifutott hatalmas hajót azért próbálta meg úszva elérni a hölgy, mert azt hitte, férje rajta van, de nem volt. Végül halászok mentették ki az Atlanti-óceán vizéből. NewsOrigoSzexuális zaklatás miatt perelte be egykori testőre Elton Johnthttp://www.life.hu/news/20160329-elton-john-enekest-szexualis-zaklatas-vadja-miatt-beperelte-a-korabbi-testore.htmlJeffrey Wenninger 2010 és 2014 között dolgozott a 64 éves zenésznek, aki állítólag ezalatt rendszeresen fogdosta és zaklatta őt. NewsAFPSzörnyű dráma! Fényes nappal fejeztek le egy négyéves kislányt a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20160328-fenyes-nappal-fejeztek-le-egy-negyeves-kislanyt-a-nyilt-utcan-tajpejben.htmlÚgy tudni, a kislány az édesanyjával volt. A nő először azt hitte a gyilkosról, hogy segíteni akar a biciklijével épp elakadt gyereknek, de az húsbárdot rántott, és levágta a gyermek fejét. News--8 napon át egy dobozba zárva, 155 kilomért tett meg ez a cicahttp://www.life.hu/news/20160327-egy-cica-8-napon-at-kallodott-a-postan-egy-dobozban.htmlEgyelőre nem derült ki, hogy ki volt az, aki postára adta szegény cicát. Az állat ráadásul egy kis dobozba zárva hánykolódott, összesen 155 kilométeren keresztül. NewsThinkstockÓriási baki az MTVA-n: a híradó műsorvezetője égett behttp://www.life.hu/news/20160328-meszes-boglarka-musorvezeto-oriasi-egese-ennel-kinosabb-baki-meg-az-m1-en-sem-volt-soha.htmlMeszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője beszámolt a húsvétről, az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról. News--Micsoda örömhír! Kedden akár 20 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20160328-kedden-akar-20-fok-is-lehet-eso-es-szel-is-varhato.htmlIgazi tavaszi időjárás lesz kedden, bár a Dunántúlon élőknek a széllel is meg kell küzdeniük. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.