Az úszónő ma reggel sokkolta rajongóit egy előtte-utána fotóval, amin bizony úgy néz ki, mintha teljes egészében megszabadult volna hajkoronájától!

Mindent a sikerért? Hosszú Katinka Facebook-oldalán tette közzé a megdöbbentő fotót, amin úgy tűnik, teljesen levágatta a haját kopaszra. A poszt szövege szerint a versenyeken néha egy hajszálnyi a különbség, ő pedig mindent megtesz azért, hogy a maximumot nyújtsa, és jó eredményt érjen el. 

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

“Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen sikerüljön a maximumot nyújtanom. Ma már olyan szoros az élmezőny, hogy néha hajszálnyi a különbség egy-egy helyezés között. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent feláldozva a sikerért, kopaszra vágom a hajam, hogy minél áramvonalasabb legyek a vízben. Alig várom, hogy kipróbáljam az új frizurámat a medencében!” - írta a képhez Katinka. Habár az úszónőnek ez a “frizura” is jól áll, nem kell megijedni. Sokkal valószínűbb, hogy csupán áprilisi tréfáról van szó!