Hujber Ferenc: "Kövér, pattanásos, összenőtt szemöldökű fiú voltam!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Pesti Magyar Színház interjú színész gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves színész gátlásos kisgyermekként még csak közelébe sem merészkedett a táncparkettnek. Most viszont imádja a színpad csillogó világát, melyről őszintén beszélt egy interjúban. 

Hujber Ferenc a Grease-ben Vince Fontaine-t, az örökifjú, kissé kiégett dj-t alakítja. Elmondása szerint sosem volt az a lázadó tinédzser tipus, és nem sűrűn volt vendég egyik házibuliban sem - olvasható a Pesti Magyar Színház interjújában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Tinédzserként ez az egész teljesen kimaradt az életemből, engem nem hívtak házibulikba, vagy születésnapokra. Én voltam a kövér, pattanásos, szemüveges, összenőtt szemöldökű fiú, akire senki sem kíváncsi, és akit mindenki kinevet.

Kívülálló voltam, aki a legtöbbször - egy könyvvel a kezemben - elvonultam, és akit rengetegszer kicsúfoltak.

Azt hiszem, nálam csúnyább gyerek kevés volt a környezetemben. Amikor az önéletrajzi ihletésű, Negyvenen vagyok című egyszemélyes darab első tíz jelenetében az akkori önmagamat alakítom, a közönség fetreng a nevetéstől. Pedig hát ilyen voltam..." - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.