A 41 éves színész gátlásos kisgyermekként még csak közelébe sem merészkedett a táncparkettnek. Most viszont imádja a színpad csillogó világát, melyről őszintén beszélt egy interjúban. 

Hujber Ferenc a Grease-ben Vince Fontaine-t, az örökifjú, kissé kiégett dj-t alakítja. Elmondása szerint sosem volt az a lázadó tinédzser tipus, és nem sűrűn volt vendég egyik házibuliban sem - olvasható a Pesti Magyar Színház interjújában. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Tinédzserként ez az egész teljesen kimaradt az életemből, engem nem hívtak házibulikba, vagy születésnapokra. Én voltam a kövér, pattanásos, szemüveges, összenőtt szemöldökű fiú, akire senki sem kíváncsi, és akit mindenki kinevet.

Kívülálló voltam, aki a legtöbbször - egy könyvvel a kezemben - elvonultam, és akit rengetegszer kicsúfoltak. Azt hiszem, nálam csúnyább gyerek kevés volt a környezetemben. Amikor az önéletrajzi ihletésű, Negyvenen vagyok című egyszemélyes darab első tíz jelenetében az akkori önmagamat alakítom, a közönség fetreng a nevetéstől. Pedig hát ilyen voltam..." - nyilatkozta a színész.