Botrány a Hal a tortán műsorában! Kulcsár Edina alig nyúlt hozzá Csobot Adél kajájához

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
Csobot Adél Peter Sramek Kulcsár Edina Schobert Norbert Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél egy játék babával (a kis Bencével) főzőcskézett, és kicsit ugyan borsos lett a gyermeke orra, ügyesen teljesítette a Hal a tortán kihívását. Kovács Lázár persze zavarta, ahogy csak tudta, de legalább az énekesnő betekintést kaphatott a jövőjébe.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kulcsár Edina kiosztotta Schobert Norbit a Hal a tortánban, így persze borítékolható volt, hogy a csütörtök esti műsor is igen izgalmas lesz.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Adél nevetett, énekelt, nyihogott, lovagolt, és a bébiétel kinézetű borsóleveshez beszélt, de végül 4 pontot kapott Lázártól. És ami a legfontosabb, hogy időben elkészült, mire megjöttek a vendégei.

A lányok között az egész műsor alatt tapintható volt a feszültség. Edina például alig piszkálta meg a felszolgált fogásokat, pedig úgy lépett be az énekesnő otthonába, hogy farkaséhes.

A fitneszguru szerint a két nő egész héten rivalizált, és ez végig látszott is rajtuk...

Adél végül Zsidró Tamástól 4 pontot, Peter Sramektől 5 pontot, Schobert Norbitól 5 pontot kapott. "Gonosz voltál, mert nem vetted figyelembe, hogy el van törve a kezem" - szúrt még oda egy utolsót Edina, de végül 4 pontot dobott oda kolléganőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.