Maradj talpon! (vetélkedő) nyeremény játék Sorstalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sorstalanság filmváltozatában is szereplő Diményi Áron magabiztosan játszott. Kitartása elvezette az utolsó párbajig, ahol 25 millió forint volt a tét.

Passzlehetőség nélkül is belevágott a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagja a mindent eldöntő, utolsó párbajba. Egészen addig bátran és határozottan játszott, és nem akart megállni a cél előtt.

Forrás: Facebook/Maradj talpon

Még a szerdai adásban kezdte meg játékát Áron, 6 párbaj után 2 250 100 forintot gyűjtött össze. Küzdelme a fődíjért a csütörtöki adásban folytatódott, és eljutott a végső megmérettetésig. Hazavihette volna a 3 500 200 forintot, azonban ő inkább kockáztatott. Utolsó kihívottja Kaszás Mónika volt, aki fordítóként dolgozik, és nagyon erős ellenfélnek bizonyult.

Forrás: Facebook/Maradj Talpon

A stúdióban érezni lehetett a feszültséget: ha Mónika győz, ő is hatalmas nyereménnyel, 3 750 200 forinttal távozik. Mónika sikeresen válaszolta meg a négy kérdést, majd újra Áronra került a sor. A nyomás és az izgalom viszont már akkora volt, hogy a színész egyszerűen nem tudta kisilabizálni a helyes választ, elbukott. Dimény Áron nem tudta megszerezni a 25 milliós fődíjat. Kaszás Mónika azonban örülhetett, hiszen ő az ötödik játékos, aki megnyerte a műsorban elérhető második legnagyobb nyereményt, 3 750 200 forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.