szexuális együttlét farm hiány kieső Farm Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farmból ezúttal egy szőke hölgy távozott, aki az első interjúban elárulta, mihez kezd, ha hazaér és mi hiányzott legjobban. 

Vivien elárulta, kiesése utána, ha hazaért megölelgeti anyukáját és a kutyájával és kedvesével sétál egyet a Balatonon.

„Remélem van még párom, mert ha nem lett volna muszáj nem aludtam volna együtt senkivel, mert tiszteletben tartom a kérését, de bent azért előjött a szexuális együttlétnek a hiánya" – mondta Vivi.

Dukai Regina csodát művelthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-csodat-muvelt-es-egy-gyonyoru-zsolnay-porcelant-keszitett.htmlA gyönyörű modell egy kis időre szakmát váltott és lenyűgöző dolgot alkotott. TV + Sztárok--Luxuscikkek érkeznek a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-erkeznek-a-luxuscikkek-az-rtl-klub-farm-musoraba-csokira-es-kavera-vagynak-leginkabb-a-szereplok.htmlVégre beérett a munka gyümölcse a Farmon: az alapvető élelmiszerek rendelése mellett még maradt annyi pénze a játékosoknak, hogy végre luxuscikkeket is igényelhessenek maguknak. TV + Sztárok--Fel sem ismerni Fridit egy 20 évvel ezelőtti felvételenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-friderikusz-sandort-musorvezetot-fel-sem-ismerni-egy-husz-evvel-ezelotti-felvetelen.htmlA műsorvezetőről egy igazi retrogyöngyszem került elő, amelyen a legfeltűnőbb az, hogy milyen vékonyka volt a hangja. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Vészhelyzet sztárja, Mekhi Phiferhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-igy-nez-ki-most-a-veszhelyzet-sztarja-mekhi-phifer.htmlA színész 2002 és 2008 között volt látható a népszerű kórházsorozatban. Nemrég egy talkshow-ban szerepelt, ahol sokan meglepődtek a külsején. TV + SztárokAFPElképesztően vékony Ördög Nóra - Elstartolt a Kismenőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-elstartolt-a-kismenok-a-tv2-n-ordog-nora-es-tilla-vezeti.htmlSzombaton este elkezdődött a TV2 tehetségkutatója. A Kismenőket a vagy nagyon lefogyott, vagy csak régen láttuk Ördög Nóra és Tilla vezeti.TV + SztárokOrigoA Dolly Roll bojkottálja Flipper Öcsi emlékkoncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-a-dolly-roll-bojkottalja-flipper-ocsi-emlekkoncertjet.htmlDollyék mégis távol maradnak a számtalan zenészt felvonultató Flipper Öcsi-emlék­esttől.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.