Peter Sramek A Nagy Duett Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű táncosnő egy franciaágyban évelődött Peterrel és egészen jól dalolásztak együtt.

Keleti Andrea a Nagy Duett színpadán vállalkozott arra, hogy mesterével Peter Sramekkel összefekszik. Kettejük duettje egészen jól sikerült, legalább nem kell befognunk a fülünket, mint azt Cinthya Dictator vagy Schobert Norbert hangja hallatán tettük.

„Nekem ez hatalmas kihívás volt, hogy egy helyben egy ágyban kellett énekelnem és nem mozoghattam” – mondta Andi a produkció után. „Szerintem tök jól feküdt Andi, úgy feküdt, mint a legnagyobbak” – vágta rá Kasza Tibi.

Keleti Andi és Peter Srámek Bruno Mars Lazy Songjára 22 pontot kapott

Demcsák Zsuzsa bombanőként tündökölt A nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-demcsak-zsuzsa-bombanokent-tundokolt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA Nagy Duettben a műsorvezető egy férfivadító vörös ruhában mutatta meg tökéletes alakját.TV + SztárokOrigo"Üdvözlet a kasztrált férfiak között" - Schobert Norbi túltett Hajdú Péteren ishttp://www.life.hu/sztarok/20160410-schobert-norbi-keresztes-ildikoval-a-nagy-duettben-tultett-hajdu-peteren-is.htmlSchobert Norbiinak sikerült túlszárnyalnia a műsorvezető egykori produkcióját a Nagy Duettben, ráadásul egy technikai baki is nehezítette az a fitneszguru és Keresztes Ildikó előadását. TV + SztárokOrigoRémes hangokkal indult A Nagy Duett - Cinthya Dictator is szabadulna a szenvedéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-a-nagy-duettben-cinthya-dictator-es-varga-viktor.htmlCinthya Dictator hangjától eltekintettünk volna és a jövőben is kibírnánk nélküle. Neki köszönhetően már az első adásban sikerült túlszárnyalni Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoVasárnap este végre A Nagy Duett! Neked melyik a kedvenc sztárpárod?http://www.life.hu/sztarok/20160410-a-tv2-a-nagy-duett-sztarparjai-szavazas.htmlVasárnap este újra visszatér a népszerű show-műsor a TV2 képernyőjére, méghozzá nem is akármilyen sztárokkal. Kíváncsiak várjuk, hogy ki ereszti majd ki a legjobban a hangját a színpadon.TV + SztárokOrigoSarka Kata dögös fotójától még a férje lélegzete is elállt http://www.life.hu/sztarok/20160410-sarka-kata-dogos-fotojatol-meg-a-ferje-hajdu-peter-lelegzete-is-elallt.html Jól indult az este a Hajdú házaspárnál - legalábbis a kép erre utal, melyet a dögös édesanya osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Farm Vivien: Cintia és Dia már nem sokáig bírja szex nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-farm-cintia-mar-nem-sokaig-birja-szex-nelkul-mondja-farm-vivien.htmlA Farm harmadik kiesője Vivien reméli, hogy a párja megvárta kint, annak ellenére, hogy Sanyával aludt a párbaj előtti éjszakán. Arról is beszélt, hogy Cintia és Dia már nem nagyon bírják testi kapcsolat nélkül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.