"Belecseppentek" - A molesztálással vádolt Kicsi bácsi kiállt Kiss László mellett

Kiss László nemi erőszak Bacsa István Szepesi Nikolett molesztálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bacsa István - akit Szepesi Niki vádolt meg szemérem elleni erőszakkal - védelmébe vette a volt szövetségi kapitányt.

Kicsi bácsi éppen kórházban volt, mikor értesült Kiss László ügyéről. Őt Szepesi Niki vádolta meg könyvében molesztálással. A rendőrség indított vizsgálatot, de az ügy már rég elévült, ha elkövette is a zaklatást, már nem volt büntethető. Bacsa István tudhatja, min megy keresztül most Kiss László, és kiáll mellette.

Kiss László Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Hosszú évtizedek óta nem beszélt erről senki. Most elővették.

Megcsinálták, megbűnhődtek érte, kész. Laci egyedül képtelen lett volna erre. Véletlenül mentek fel, belecseppentek.

Aztán kegyelmet kaptak, és kiengedték őket, mert nem volt, aki ússzon a világversenyeken. Évtizedekig dolgoztam vele, soha nem tapasztaltam sem itthon, sem külföldön, hogy csajok után rohangált volna. Soha! Talpig úriember. Egy dolog fájt csak: amikor nekem volt hasonló ügyem, akkor ő nem állt ki mellettem - mondta Bacsa István a Borsnak, hozzátette, látásból ismerte Kissék áldozatát, valóban nagyon szép lány volt.

A Kiss László-ügy: Gyárfás Tamás elnézést kér, ha bárkit megbántotthttp://www.life.hu/news/20160410-gyarfas-tamas-elnezest-ker-ha-barkit-megbantott-kiss-laszlo-ugye.htmlA Magyar Úszó Szövetségnek (MÚSZ) hatalmas csalódás és fájdalom szembesülnie a Kiss László ellen 55 éve született ítélettel - jelentette ki Gyárfás Tamás. A MÚSZ elnöke azután nyilatkozott az MTI megkeresésére vasárnap, hogy hazaérkezett a férfi vízilabda olimpiai selejtezőről, Triesztből, ahol a nemzetközi- és az európai úszószövetség vezetőivel tárgyalt. News--Fürdőruha vagy nagykabát? Ilyen időjárásra számíthatsz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20160410-folytatodik-a-valtozekony-ido-idojaras-aprilis.htmlA jövő héten folytatódik a változékony, sokszor szeles idő. A hét első felében még több napsütés ígérkezik, akár 25 Celsius-fokig melegszik a levegő, a hét közepétől viszont ismét többfelé várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--Paul Walker lánya sokmillió dolláros kártérítést kaphttp://www.life.hu/news/20160410-paul-walker-lanya-sokmillio-dollaros-karteritest-kap.htmlPaul Walker amerikai filmszínész lánya, a 16 éves Meadow Walker 10,1 millió dolláros (2,7 milliárd forintos) kártérítést kap peren kívül amerikai lapok szerint.NewsOrigoGyászol Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/news/20160410-gyaszol-hugh-hefner-meghalt-az-occse.htmlA Playboy atyja elveszítette öccsét, Keith-t. A 87 éves férfit legyőzte a rák. News--Kisfiúkat molesztált az amerikai politikushttp://www.life.hu/news/20160410-kisfiukat-molesztalt-az-amerikai-politikus-dennis-hastert-volt-kepviselohazi-elnok.htmlDennis Hastert volt képviselőházi elnök a hírek szerint szexuálisan zaklatott több kiskorút, emellett számtalan ügyben félrevezette a hatóságokat. News--Kimaxolja a cukiságfaktort Tokio sünikávéházahttp://www.life.hu/news/20160409-tokioban-a-sunikavehaz-nyilt.htmlImádja a nagyközönségTokió a sünikávéházát. Olyannyira, hogy akár több órát is sorban kell állni a bejutásért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.