Minden idők egyik leghíresebb lánybandájának egykori menedzsere szerint Victoria sosem érezte magát jól énekesnőként, és a divatban talált rá igazán önmagára.

Simon Fuller jó néhány éven át menedzselte a Spice Girls csapatát, ahonnan állítása szerint Victoria Beckham mindig is kilógott egy kicsit.

Forrás: AFP/Larry Busacca

"Victoria otthagyta a Spice Girlst, férjhez ment David Beckamhez, és szólókarrierbe kezdett.Soha nem érezte magát jól. Még a Spice Girlsben sem.Jó volt, hiszen két-három évig tagja volt a világ legnagyszerűbb együttesének, de nem érezte komfortosan magát. Jól énekelt, jól táncolt, de nem ez volt az ő világa" - magyarázta az immár 55 éves Fuller, aki maga tanácsolta Victoriának, hogy kezdjen el divattal foglalkozni. 18 éves kora óta ismertem Victoriát, és tudtam, hogy az igazi nagy szerelmei mindig is a ruhák voltak.A mindig jól öltözött Victoria 2008-ban indította el márkáját, eredményei pedig igazolják, hogy a ruhatervezésben végre sikerült igazán kiteljesednie.

Ezért hagyott fel az énekléssel Victoria Beckham
Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu cikkét Beckhamné életútjáról ide kattintva olvashatod.