Megkínozta és megölte barátnőjét, majd lecsapolta a vérét

Forrás: Facebook -
gyilkosság bántalmazás áldozat kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra vagy tényleges életfogytiglani börtönre is ítélhetik a Hollywoodban élő kanadai horrorszerzőt, a 35 éves Blake Leibelt, aki a vádak szerint megkínozta és megölte barátnőjét, Iana Kasiant, majd lecsapolta a vérét.

Leibel pont úgy végzett barátnőjével, ahogy a 2010-ben publikált, Syndrome című regényében a sorozatgyilkos az áldozataival: a bokájuknál fogva akasztotta fel őket, hogy lecsapolja a vérüket.

Forrás: Facebook

Leibel egy gazdag kanadai család leszármazottja, és a tőlük kapott havi 18 ezer dolláros zsebpénzből élt.

A férfi azért költözött Hollywoodba, hogy megvalósítsa az álmait.

Barátnője, egyben áldozata három hete hozta világra közös gyermeküket. Kasian holttestét a rendőrök fedezték fel a pár nyugat-hollywoodi lakásában, miután az áldozat anyja kihívta őket, ám akkor ő még nem is sejtette, hogy nagyobb baj van, csak azt kérte a rendőröktől, hogy nézzenek rá a lányára.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök azonban nem tudtak bemenni a lakásba, mert Leibel bezárkózott, és bútorokkal torlaszolta el a bejárati ajtót. Végül bejutottak, így találtak rá Kasian holttestére, akinek halálát a fejére mért csapás okozta.

"Kasiant megkínozták és megcsonkították halála előtt, a vérét pedig lecsapolták" - közölte a Los Angeles-i ügyészség.

Az ügyészség Leibelt gyanúsítja, aki tagadja a vádakat.

Leibelnek egyébként nem ez az első rendőrségi ügye, mert pár nappal a gyilkosság előtt szexuális zaklatás vádjával letartóztatták, de százezer dolláros óvadék fejében elengedték. A letartóztatása után Kasian elhagyta, bár a zaklatásnak nem ő volt az áldozata. A gyanú szerint a férfi akkor végzett Kasiannal, amikor a nő visszatért otthonukba, hogy beszéljen vele - számolt be a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.