Új fejlemények! Elítélték Zalatnay Saroltát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay-per börtön csalás felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét elítélték csalásért Zalatnay Saroltát, de nem kell börtönbe vonulnia. 

Az énekesnő jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott folytatólagosan elkövetett csalásért, és pártfogót rendeltek ki mellé.A Budapest Környéki Törvényszék ezzel lényegében helybenhagyta a Budaörsi Járásbíróság tavaly márciusi határozatát, akkor az énekesnő egy év három hónapot kapott három évre felfüggesztve.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A másodfokon eljáró bíróság is bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét, egy állatvédelmi alapítvány elnökét. Az énekesnő segítette a szervezet munkáját, később vezetőjétől többször is kölcsönt kért, de nem fizette vissza. Zalatnay Sarolta az ítélethirdetés után is ártatlanságát hangoztatta, védője pedig az újságíróknak azt mondta, elképzelhető, hogy az ítélet kézhezvétele után a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel.

Zalatnay Cini lánya: “Nem fog előfordulni, hogy lecsukják anyát”

A tárgyalás alatt az énekesnő lánya nagyon bizakodó volt. Niki elképzelhetetlennek tartotta, hogy édesanyja újra a rácsok mögé kerüljön. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Megőrültek az oroszok - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/news/20160607-oroszorszag-vicces-fotok-elkepeszto-kepeket-tesznek-kozze-a-felhasznalok.htmlBaltával hadonászó férfi, sört fogyasztó gyerekek, malacfej az asztalon - ezeket a jeleneteket mind Oroszországban kapták lencsevégre. News--Számíthatnak büntetésre a gorillához beesett kisfiú szülei?http://www.life.hu/news/20160607-szamithatnak-buntetesre-a-harambe-nevu-gorillahoz-beesett-3-eves-kisfiu-szulei.htmlHatalmas vihart kavart annak a gorillának a tragikus esete, akit azért lőttek le, mert beesett hozzá egy kisgyermek. A legtöbben a fiú szüleit hibáztatták, de vajon felelősségre lesznek vonva valaha? NewsOrigoBörtön jár a gyerekével vonat elé fekvő anyánakhttp://www.life.hu/news/20160606-jogerosen-hat-es-felev-fegyhazbuntetesre-iteltek-egy-anyat-aki-a-vonat-ala-fekudt.htmlA jogerős ítélet megduplázta az elsőfokú büntetést: 6 év 6 hónap börtönre ítélték az anyát, aki begyógyszerezve, ital hatása alatt, kiskorú gyermekével öngyilkossági szándékkal a sínekre feküdt tavaly júniusban. NewsThinkstock"Összerogyott és soha többé nem tért magához" - Felesége próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdothttp://www.life.hu/news/20160607-aigner-szilardot-felesege-partai-lucia-probalta-ujraeleszteni-sajnos-sikertelenul.htmlLapinformációk szerint Aigner Szilárd szíve régóta rendetlenkedett, tavasszal meg is műtötték, és heteken át úgy tűnt, hogy segített a be­avatkozás. Ám hétfőn reggel az időjós összeesett és azonnal elhunyt. Otthonában, szerettei körében érte a halál. News--Itt a vége! Megszünteti a webes csevegést a Facebookhttp://www.life.hu/news/20160606-megszunteti-a-webes-csevegest-a-facebook-nem-lehet-majd-a-bongeszobol-uzenni-egymasnak.htmlNem lehet majd a böngészős Facebookból üzenni egymásnak okostelefonokon, a csevegéshez le kell tölteni a Messengert. News--Ne lepődj meg! Több változást is végrehajtottak az Instagramon http://www.life.hu/news/20160606-instagram-a-felhasznalok-eszrevettek-a-valtoztatasokat-nem-idorendi-sorrendben-jelennek-meg.htmlA képmegosztó élesítette új válogató algoritmusát, így többé nem időrendi sorrendben jelennek meg a képek. Persze a felhasználók rögtön észrevették a változtatást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.