Szívek szállodája forgatás sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is.

A hét évadot megélt sorozat folytatását 2015 őszén jelentették be, és már ekkor publikus volt, hogy a Netflix összesen négy darab, egyenként 90 perces epizóddal képzelte el a Szívek szállodája folytatását.

Forrás: viasat3

Azt is elárulták, hogy szinte az összes főbb karaktert viszontláthatjuk majd, többek közt Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Paterson (Luke) és Kelly Bishop (Emily) is újra feltűnik, kivéve két szereplőt az azóta elhunyt Edward Herrmann-t (Richard) és Melissa McCarthy-t (Sookie).

Forrás: Netflix

Nagy örömünkre McCarthy végül bejelentette, hogy visszatér, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az alábbi fotókon is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.