Rejtélyes: a meggyilkolt énekesnő Twitterén új poszt jelent meg

Forrás: AFP/Getty Images/Viven Killilea -
gyilkosság halál Twitter Christina Grimmie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházban belehalt sérüléseibe Christina Grimmie énekesnő, akit koncertje után lelőttek. A The Voice tehetségkutatóból megismert híresség halála után rejtélyes üzenet jelent meg a közösségi oldalán.

Mindenki megrendült Christina Grimmie tragikus halálán. Selnea Gomez sem tudta palástolni érzelmeit, Adam Levine - aki a mentora volt a tehetségkutatóban - pedig felajánlotta az énekesnő családjának, hogy állja a temetés költségeit.

Forrás: AFP/Getty Images/Viven Killilea

Sokan gyászolják Christina Grimmiet, eközben azonban a Twitter-oldalán rejtélyes poszt jelent meg. Nem tudhatjuk, hogy ki kezeli azóta az énekesnő fiókját, vagy kinek sikerült belépnie. Az illető egy adománygyűjtő oldal linkjét osztotta meg, amin keresztül elvileg Christina családjának lehet felajánlásokat tenni. Ezen kívül profiljának borítóképét is lecserélték. Többen attól tartanak, hogy feltörték az énekesnő oldalát.

Christina Grimmie borítóképe megváltozott halála után Forrás: Twitter/ Christina Grimmie
Fülöp herceg: "Minél öregebb leszek, annál kevésbé értékelem a születésnapomat" http://www.life.hu/news/20160614-fulop-herceg-kedves-levelben-valaszolt-egy-alattvalojara-nem-szereti-a-szuletesnapjait.htmlEdinburgh hercege pár nappal ezelőtt ünnepelte a 95. születésnapját. Ennek alkalmából kapott egy kedves levelet, melyre nem is akármilyen válasz érkezett. News--Az orlandói mészáros is meleg lehetett - Kitálalt az exfelesége (18+)http://www.life.hu/news/20160614-omar-mateen-az-orlandoi-meszaros-is-meleg-volt-exfelesege-szerint.htmlAz orlandói tömeggyilkos - aki 50 embert ölt meg egy melegklubban - exfelesége arról nyilatkozott, hogy a férfi maga is homoszexuális lehetett. NewsPártai Lucia: "Úgy szeretnék meghalni, mint Szilárd. Fájdalommentesen és gyorsan"http://www.life.hu/news/20160614-partai-lucia-aigner-szilard-halalarol.htmlAigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia igyekszik a munkába temetkezni, Derű és fény című rádióműsorát azonban egyelőre nincs ereje vezetni. News--Meghalt a magyar származású színész, Mészáros Michu Mihályhttp://www.life.hu/news/20160614-meghalt-a-magyar-szarmazasu-szinesz-meszaros-michu-mihaly.html76 éves korában kómába esett a nagyszájú űrlény, ALF magyar megformálója, Mészáros „Michu" Mihály és június 13-án meg is halt – írta a Variety. Az eszméletlen színészre az ügynöke, Dennis Varga talált rá. NewsDráma! Elhunyt a válogatott focista apja, a csapatkapitány hazautazott az Eb-rőlhttp://www.life.hu/news/20160613-meghalt-a-valogatott-focista-apja-a-csapatkapitany-hazautazott-az-eb-rol.htmlA horvát labdarúgó-válogatott június 12-én lépett pályára Törökország ellen. A csapat Luka Modric bombagóljával 1-0-ra nyert, a mérkőzést végigjátszotta a Srna, aki Horvátország csapatkapitánya. A mérkőzés ideje alatt a játékos apja meghalt. Srna azonnal hazautazott, kérdés visszatér-e.News--Betiltották az alkoholt Lyonban, miután a szurkolók szétverték a várost http://www.life.hu/news/20160613-durva-szankcio-tilos-alkoholtartalmu-italok-ertekesitese-a-labdarugo-europa-bajnoksagon.htmlA lyoni prefektúra hétfőn bejelentette, hogy a városban tilos alkoholtartalmú italok értékesítése a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek napján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.