Dráma! Elhunyt a válogatott focista apja, a csapatkapitány hazautazott az Eb-ről

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
foci EB 2016 halál foci EB gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horvát labdarúgó-válogatott június 12-én lépett pályára Törökország ellen. A csapat Luka Modric bombagóljával 1-0-ra nyert, a mérkőzést végigjátszotta a Srna, aki Horvátország csapatkapitánya. A mérkőzés ideje alatt a játékos apja meghalt. Srna azonnal hazautazott, kérdés visszatér-e.

Szörnyű tragédia érte a horvát válogatott védőjét, Darijo Srnát. A focista június 12-én pályára lépett a törökök ellen, mind a kilencven percet végigjátszotta. Volt egy emlékezetes mozdulata is, kapufát lőtt szabadrúgásból. A mérkőzést 1-0-ra nyerte meg Horvátország Luka Modric góljával.

Darijo Srna Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A mérkőzés ideje alatt meghalt a horvát csapatkapitány édesapja - közölte a Horvát Labdarúgó Szövetség honlapja. A játékos azonnal hazarepült a családjához, úgy tudni, hogy a temetés hétfőn lesz. Egyelőre az még nem világos, hogy a játékos visszatér-e a tornára, és ha igen, mikor.

Horvátország legközelebb 17-én lép pályára, akkor Csehország lesz az ellenfelük. A csapat 22-én zárja a csoportkört, akkor Spanyolország ellen játszanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.