Nyomoz a rendőrség Kis Grófo verekedős ügyében!

Forrás: Facebook/Kis Grófo -
Kis Grófo fegyver verekedés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos vádakkal illették Kis Grófót és testvérét, ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt. Két sértett állítja, a mulatóskirályék megverték őket, és fegyverrel fenyegetőztek. Családi dráma áll a háttérben, a rendőrség nyomoz.

Néhány nappal ezelőtt állt elő a két sértett azzal, hogy egy este Kis Grófóék leszorították kocsijukat az útról. Egyiküket megverték, és még fegyver is előkerült. Az ügyvédjük elmondta, azonnal látleletet vetettek, és megtörtént a rendőrségi feljelentés is.

Forrás: Facebook/Kis Grófo

Családi viszály állhat az ügy hátterében, ugyanis az egyik sértett húga élettársi viszonyt folytatott Kis Grófo unokatestvérével. Összeköltöztek, a lány pedig sok bútort és egyéb tárgyakat kapott szüleitől, hogy elkezdhessék közös életüket. A kapcsolatuk azonban megromlott, az ingóságokat pedig szerették volna visszakapni. “Ezeket az ingóságokat azonban nem adták vissza, illetve emiatt a követelés miatt intézték a támadást az abonyi temető mel­lett.

Kis Grófóék támadás köz­ben felszólították a védencei­met, hogy többet ne követeljék vissza a bútordarabokat.

Szó szót követett, és tettlegességig fajult a vita” - mondta a sértettek ügyvédje a Borsnak. A lapnak telefonon sikerült elérni Kis Grófót, aki szűkszavúan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. "Igen, van ügy. Az ügyvédem tanácsára csak akkor beszélek majd, ha lezárult ez az egész.

Inkorrekt dolgok jelentek meg eddig.Visszaélnek az ismertségemmel"

- mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.