Az énekes most nem panaszkodhat, hiszen mentor lesz az X -Faktor legújabb szériájában, de nem volt ez mindig így. Egy teljes évig mély depresszióban várta, hogy valaki kíváncsi legyen rá.

Egy percig sem gondolkodott Puskás Peti azon, hogy elvállalja-e a mentorkodást. Úgy érezte, tartozik is ennyivel a csatornának, hiszen amikor megrekedt a karrierje, ők akkor sem fordultak el tőle.

Forrás: Facebook/Puskás Peti

Peti élete legnehezebb időszakaként élte meg azt az egy évet, amikor otthon malmozott depressziósan. “Úgy éreztem, hogy király vagyok, már nem kell énekórára, válogatásokra járnom. És akkor elzárták a csapot, egy éven keresztül semmit nem csináltam. Borzasztó volt. Úgy éreztem ez az életem vége. Az volt bennem, hogy 3 hónapja nem voltam a színpadon, és senkit nem érdekel, hogy mit csinálok” - vallott mellőzöttségéről Puskás Peti a Hot magazinnak. Tudta azonban, hogy össze kell szednie magát, ezért néhány hónap önsajnáltatás után újra visszatért, és már arra is vigyáz, hogy ne veszítse el azt, maiért megdolgozott.