Mozgássérült lányt vertek meg a reptér biztonsági őrei - Durva fotó!

Forrás: Shirley Cohen -
reptér biztonsági szolgálat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron szinte bűnözőként bántak a 18 éves, rákból éppen felgyógyult Hannah Cohennel - a sokkoló esetre csak most derült fény. 

A döbbenetes esetről a Guardian számolt be nemrég. Hannah Cohen és édesanyja tavaly júniusban együtt hagyták el a memphisi St. Jude kórházat - az agytumorral küzdő lány itt kapta meg utolsó kezelését. Bár a rákot sikerült legyőznie, a kezelések és a betegség hatására részlegesen lebénult, egyik fülére megsüketült és egyik szemére megvakult, ráadásul lelkileg sem volt túl jó állapotban.

Édesanyjával rutinszerűen mentek végig a reptéren; mindketten jól ismerték az ellenőrző pontokat, hiszen Hannah 2 éves kora óta kezeléseket kapott, így több százszor megtették már az utat. Ezúttal azonban a biztonsági kapu sípolni kezdett a lánynál, aki azonnal megjegyezte, a pólóján lévő flitterek lehetnek a hibásak. Mivel volt rajta egy másik felső, le akarta venni a flittereset, a biztonságiak azonban csak nevettek rajta.

A lány édesanyja hiába hívta fel a figyelmet Hannah állapotára, a biztonságiak nagyon durván viselkedtek a beteggel: a földre lökték és meg is ütötték, majd letartóztatták a lányt.

Forrás: Shirley Cohen

Két nappal később Hannah-nak meg kellett jelennie édesanyjával a helyi bíróság előtt. A bíró a lány sérülései láttán szerencsére azonnal ejtette a vádakat, az anyja pedig egy 100 000 dolláros kártérítési pert indított, és bemutatta a lányáról készített sokkoló képeket. Szerinte itt az ideje annak, hogy ezek az emberek ne képzelhessék Istennek magukat. "Ha ezt teszik egy sérült fiatal lánnyal, miért ne tennék meg ugyanezt egy 80 éves nagymamával?" - tette fel a kérdést a lány édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.