Tom Cruise újra szerelmes: imádott vallását is feláldozná a nőért

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
színész szerelem szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész annyira beleszeretett a partnernőjébe, hogy a hírek szerint bármit képes feláldozni érte. A négy éve szingli sztár újra boldog! 

Meglepő híresztelések kaptak szárnyra Tom Cruise-ról: egy barátja nyilatkozata szerint az 53 éves híresség fülig beleszeretett Annabelle Wallisba, akivel a sztár legújabb filmjének forgatásán ismerkedtek meg. A dögös színésznő azonban hallani sem akar a szcientológiáról - írja a Ibtimes.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

"Tom képes kilépni imádott vallásából, hogy megszerezze álmai hölgyét. Úgy érzi, megtalálta élete párját, és ezért most bármi képes" - mondta a lapnak a sztár egyik közeli barátja.

A vallás mindenekfelett - Sztárok a szcientológia hálójában

Xenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ismerd meg jobban a sztárok egyik kedvenc vallását!
X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-az-rtl-klub-xfaktor-tehetsegeit-toth-andit-benjit-szabo-ricsit-nagy-ricsit-horanyi-julit-faggattuk.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójának utolsó évadában szereplő Tóth Andit, a Spoon21 együttest, Benjit, Horányi Julit és a két Ricsit faggattuk, lennének-e mentorok, és mi történt velük az X-Faktor óta. TV + Sztárok--Mi történt? Demi Moore felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-mi-tortent-demi-moore-ugy-nez-ki-mint-a-sajat-nagymamaja.htmlÚgy tűnik, mintha az 53 évesen is csodaszép színésznő kicsit elhagyta volna magát, ráadásul pont a divat fővárosában, Párizsban. TV + SztárokOrigoNagyon dühös Katalin: egy másik hercegnő ellopja tőle a rivaldafénythttp://www.life.hu/sztarok/20160707-katalin-hercegne-nagyon-duhos-lett-egy-masik-hercegnore-aki-szinten-szerepelni-fog-a-vogue-cimlapjan.htmlTöbbé már nem Katalin az egyetlen a királyi családokból, aki szerepelt a Vogue címlapján. A hercegnének vetélytársa akadt. TV + Sztárok--Taylor Swift megvillantotta szexi hátsójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160706-taylor-swift-megmutatta-szexi-feneket-barataival-toltotte-a-hetveget-bikiniben.htmlTaylor Swift megmutatta a kendőzetlen valóságot. Méghozzá nem a színpadon, hanem hétköznapi körülmények között. TV + SztárokOrigoIrina Shayk mamabugyiban is brutálszexi - ugye?http://www.life.hu/sztarok/20160705-irina-shayk-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-kepmegoszto-oldalara.htmlA modell a bizonyíték arra, hogy egy dögös nő az égvilágon mindent magára aggathat, mert mindenben bombacsinos lesz. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston kiakadt: alkoholproblémákkal küzd a világsztár! http://www.life.hu/sztarok/20160705-jennifer-aniston-alkohol-problemakkal-kuzd-a-szineszno-nagyon-maga-alatt-van.htmlArról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nem csak emiatt borult ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.