Vajna Timi Sarka Kata szavazás Dukai Regina Som-Balogh Edina Szekeres Nóra Hajdú Péter jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi pózok Hajdú Péter feleségének jobban álltak, így ő lett a csavaros gyakorlatok királynője.

A Life.hu olvasóit arra kértük, hogy szavazzanak, melyik szárhölgynek állt jobban a jógaóra. A voksaitokat Varga Izabellára, Szekeres Nórára, Sarka Katára, Vajna Timire, Som-Balogh Edinára és Dukai Reginára adhattátok le.

Forrás: Life.hu

Nos, igaz csak egy hajszállal, de Kata megelőzte Reginát, így ő lett a csavaros ászanák királynője. IDE KATTINTVA megnézheted hogyan teljesített Kata a jógaórán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ők voltak még versenyben

Varga Izabella régóta a jóga szerelmese, sőt azt is bevallotta nekünk, hogy egyszer oktatóként is el tudná magát képzelni. A gyönyörű színésznő remekül teljesített a jógaórán, és minden ászanát tökéletesen kivitelezett. Szekeres Nóra, a háromgyermekes édesanya hajszálvékony testalkatának és kecses alakjának nagyon jól állt a jóga. Vajna Timi hatalmas energiákkal rendelkezik, és olyan profin mutatta be a kézenállást, akár egy oktató. Som-Balogh Edina olyan jól érezte magát a Life.hu jógaóráján, hogy megígérte, amint lesz rá lehetősége, újra ellátogat oktatónkhoz. Dukai Regina elárulta, hogy jógaórán tud teljesen kikapcsolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.