Müller Attila így ejtette rabul a felesége, Larion Zoé szívét

Larion Zoé VIVA Müller Attila randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető még mindig emlékszik első randijukra Larion Zoéval, amit egy különleges helyszínre tervezett: erdei piknikkel lepte meg kedvesét. Attilának nem volt nehéz dolga, mivel mindketten természetszeretők, de van, akinek nem megy ilyen könnyen az ismerkedés.

Müller Attila különleges körülmények között mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Zoénak, de az első randevú emléke még mindig élénken él benne. A műsorvezető túrával és piknikkel lepte meg a lányt, aki hozzá hasonlóan rajong a természetért. Nem mindenkinek megy azonban ilyen könnyen az ismerkedés.

Andris és Iszak Eszti Forrás: Red Lemon

Andris például azért fordult a Második Randi csapatához, mert úgy érezte, hogy a lányok nem veszik elég komolyan. A VIVA hetente jelentkező műsorának sztárvendégeként Attila extrém autós kalanddal próbálta oldani a fiú görcsösségét.

Müller Attilára már 7-8 éves korában elkezdett udvarolni a lányoknak,

az első komolyabb randijára viszont csak kamaszkorában került sor. „Az egyik osztálytársnőmmel egy kiránduláson közelebb kerültünk egymáshoz és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt moziba. Így is történt, utána hazakísértem és összejöttünk" – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek nem tartott sokáig élete első kapcsolata. Azóta sok év eltelt és Attila már megtalálta élete párját, akivel a megismerkedésük is emlékezetes volt.

Larion Zoé és Müller Attila Forrás: Larion Zoé

„Egy sajtótájékoztatón történt, hogy egy tornamutatvány közben véletlenül megrúgtam. Kiengesztelésként találkozóra hívtam, sétáltunk, később sms-eztünk. Aztán túrázni vittem Budafokra, ahol felnőttem, és a Kamaraerdőben piknikeztünk. Ott annyira egymásra hangolódtunk, hogy 2-3 hónap múlva már össze is költöztünk" – mesélte nevetve az ifjú férj, aki szerint az első találka sikere az egyszerűségben rejlik. „Egy vacsora, séta, vidámpark vagy állatkert tökéletes program lehet,

a legfontosabb viszont, hogy mindketten érdeklődőek és nyitottak legyenek"

– tanácsolta a híresség, aki a Második Randi izgulós szereplőjét, Andrist bigfootozással próbálta ellazítani. Az extrém autókázás lázba hozta a 20 éves fiút, akinek a célja, hogy a lányok is észrevegyék: ő egy komoly srác, aki hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik.

Forrás: Red Lemon

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.