A műsorvezető még mindig emlékszik első randijukra Larion Zoéval, amit egy különleges helyszínre tervezett: erdei piknikkel lepte meg kedvesét. Attilának nem volt nehéz dolga, mivel mindketten természetszeretők, de van, akinek nem megy ilyen könnyen az ismerkedés.

Müller Attila különleges körülmények között mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Zoénak, de az első randevú emléke még mindig élénken él benne. A műsorvezető túrával és piknikkel lepte meg a lányt, aki hozzá hasonlóan rajong a természetért. Nem mindenkinek megy azonban ilyen könnyen az ismerkedés.

Andris és Iszak EsztiForrás: Red Lemon

Andris például azért fordult a Második Randi csapatához, mert úgy érezte, hogy a lányok nem veszik elég komolyan. A VIVA hetente jelentkező műsorának sztárvendégeként Attila extrém autós kalanddal próbálta oldani a fiú görcsösségét. Müller Attilára már 7-8 éves korában elkezdett udvarolni a lányoknak, az első komolyabb randijára viszont csak kamaszkorában került sor. „Az egyik osztálytársnőmmel egy kiránduláson közelebb kerültünk egymáshoz és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt moziba. Így is történt, utána hazakísértem és összejöttünk" – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek nem tartott sokáig élete első kapcsolata. Azóta sok év eltelt és Attila már megtalálta élete párját, akivel a megismerkedésük is emlékezetes volt.

Larion Zoé és Müller AttilaForrás: Larion Zoé

„Egy sajtótájékoztatón történt, hogy egy tornamutatvány közben véletlenül megrúgtam. Kiengesztelésként találkozóra hívtam, sétáltunk, később sms-eztünk. Aztán túrázni vittem Budafokra, ahol felnőttem, és a Kamaraerdőben piknikeztünk. Ott annyira egymásra hangolódtunk, hogy 2-3 hónap múlva már össze is költöztünk" – mesélte nevetve az ifjú férj, aki szerint az első találka sikere az egyszerűségben rejlik. „Egy vacsora, séta, vidámpark vagy állatkert tökéletes program lehet, a legfontosabb viszont, hogy mindketten érdeklődőek és nyitottak legyenek" – tanácsolta a híresség, aki a Második Randi izgulós szereplőjét, Andrist bigfootozással próbálta ellazítani. Az extrém autókázás lázba hozta a 20 éves fiút, akinek a célja, hogy a lányok is észrevegyék: ő egy komoly srác, aki hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik.

Forrás: Red Lemon

Támogatott tartalom