Tóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai nem példa nélkül állók. Idén többen is úgy döntöttek, leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak.

Gáspár Győzőt alig ismertük fel egy fitneszversenyen, amikor barnára festett bőrrel pózolgatott az izompacsirták között. A showman úgy döntött, leszámol a súlyfelesleggel, és a kitartó munkának köszönhetően 40 kilótól szabadult meg, sőt ennél is továbbment, és kockahasat villantott

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Nagyon kemény hónapok állnak mögöttem: karácsony, szilveszter, ötcsillagos all inclusive hotel, ahol a család falatozott, én meg vízen és halakon éltem. De megérte, fantasztikus volt ezen a színpadon állni” – mondta Győzi a Life.hu-nak, miután győztes lett egy fitnesz versenyen. 

Dér Heninek sosem volt gond az alkatával, ám ő ennél kidolgozottabb izmokról álmodozott, ezért kőkemény edzésbe kezdett. Az énekesnő nemrég gyúrás után posztolt egy fotót a közösségi oldalára, amin jól látszik, hogy olyan izmos a hasa, hogy akár sajtot is reszelhetne rajta. Remélhetőleg a pasiknak bejön, hogy Heni mostanában brutál izmait fitogtatja. 

Forrás: Instagram/heni_der_official

Az idei év egyik szenzációja VV Szandika volt, aki bögyös dögösből szálkás testalkatra váltott. A valóságshow-ban szókimondásáról ismert szőkeség nem tartozott a nádszálvékony lányok közé, de most méltán lehet büszke az alakjára. Szandika egy fitneszversenyen is indult, ahol kategóriájában hatodik helyezést ért el. 

Cinthya Dictatorért sokat aggódtak a rajongók, mert egyre vékonyabbnak tűnt a róla készült fotókon.  A fotóslány azonban, ha már hízni nem tud, fogta magát, és elkezdte edzeni az izmait, így aztán egyre formásabb. Cinthyán, szerencsés alkatának köszönhetően, azonnal meglátszik, ha súlyzós edzéseket végez. 

Forrás: Instagram/cinthyadictator

Tóth Vera is hatalmas bravúrral rukkolt elő. Az énekesnő évekig küzdött a pluszkilókkal, és hol elfogadta testalkatát, hol úgy döntött, ideje megszabadulnia a súlyfeleslegtől. Idén azonban sikerre vitte tervét, és egy gyomorbypassműtétetnek köszönhetően 25 kilótól szabadult meg.