A montenegrói válogatott sztárja idő előtt faképnél hagyta a csapatát

Rio de Janeiro Montenegro olimpia 2016 kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A montenegrói női kézilabda-válogatott az elvárásokhoz képest rosszul szerepelt az olimpián: öt vereséggel zártak, ez pedig elég nagy feszültséget keltett a csapaton belül is: Katarina Bulatovics idő előtt otthagyta a társait, és Djurdjina Jaukoviccsal együtt már haza is utazott.

A válogatott legnagyobb sztárja, Katarina Bulatovics korábban elköszönt a női kézilabda csapattól, ő és

Djurdjina Jaukoviccsal már haza is utazott Rióból.

"Azért jöttünk, hogy az éremért küzdjünk, de kiderült, nem mindenki így áll hozzá. Most végig kell gondolnunk, mi történt, de egy dolog biztos, nem szabadott volna ilyen csúnyán búcsúznunk" – mondta Bulatovics, miután hivatalossá vált, hogy már nem érhetik el a negyeddöntőt.

Katrine Lunde és Katarina Bulatovics örülnek csapatuk győzelmének az MVM női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Midtjylland (dán) mérkőzésen a Papp László Sportarénában 2014. május 3-án. A címvédő Győri Audi ETO KC 29-26-ra legyőzte a dánok csapatát Forrás: MTI/Kovács Anikó

Bulatovics távozása mindenkit ledöbbentett, sőt, - bár hivatalosan még nem erősítették meg, - de nem csak ő, hanem Dragan Adzsics öt év után távozik a válogatott éléről, és

a jövőben csak a klubedzői munkájára koncentrál.

Adzsics egyébként 2010 nyarán vette át a válogatott vezetését, amellyel 2012-ben a londoni olimpián ezüstérmet, majd az Európa-bajnokságon aranyérmet nyert - számolt be a Nemzeti Sport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.