Jakupcsek diétázik, pedig rajongói szerint csontjára tapad a bőre

diéta Jakupcsek Gabriella fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella sokunkhoz hasonlóan nyáron kicsit eleresztette magát, nem figyelt nagyon oda arra, hogy mit fogyaszt el. Éppen ezért most diétába fogott, újra visszatért az egészséges ételekhez.

Fitté és energikussá szeretne válni Jakupcsek Gabriella, ezért búcsút mond az édességnek, és diétába kezd. Fontos számára, hogy egészséges ételeket fogyasszon, főként, mivel nyáron nem igazán figyelt arra, hogy mit evett. Így aztán rengeteg zöldséget fogyaszt, de azt leszögezte, hogy nem fogyókúrázik, mivel ő szerencsés alkat.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Lehet, hogy nem tudom, mit neveznek szerencsés alkatnak, de számomra az biztosan nem az, akinek a bőre rá van tapadva a csontjaira... Nem is túl esztétikus" - írta az egyik kommentelő, de mások szerint is túlságosan vékony a műsorvezető.

"Gabikám ne haragudj, de nagyon vékony vagy,

de ha így jól érzed magad, és az uradnak is így tetszel, valamint ez az egészséges, ám legyen" - írta le véleményét egy másik hozzászóló. Természetesen sok olyan rajongó is volt, aki támogatását fejezte ki a műsorvezetőnek, aki állítólag Liptai Claudiát váltja a TV2-nél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.