Szabó Zsófiéknál vita tárgya a jegygyűrű

Forrás: RTL Klub -
esküvő Nyerő páros Szabó Zsófi Kis Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, van némi gondjuk a szervezéssel Szabó Zsófiéknak, ugyanis hiába tervezik már hónapok óta az esküvőt, még nem sikerült mindenben megegyezniük. A jegygyűrű körül is van nézeteltérés a szerelmesek között.

Szabó Zsófit 2015 decemberében jegyezte el a párja, de még nem jutottak messzire az esküvő megszervezésében, pedig elvileg még az idén kimondják egymásnak a boldogító igent. Ez azt jelenti, hogy mindössze 4 hónapjuk van arra, hogy mindent lebonyolítsanak. Nem állnak túl jól, ugyanis a Nyerő páros című műsorban kiderült, hogy se ruha, se gyűrű nincs még.

Forrás: RTL Klub

"Nincs még meg, hogy mit veszünk fel az esküvőn. Sőt még a gyűrű sem, de az gyorsan elkészül" - mondta Zsolti, aki nem szereti az ékszereket, ezért a jegygyűrűt sem akarja viselni. Zsófi viszont nagyon szeretné, ha párja hordaná a szerelmük jelképét. "Minden kislánynak volt valamilyen álma az esküvőjéről. Én semmilyen habos-babos ruhát nem kívánok,

csak egy álmom van, az, hogy a férjem hordja majd a jegygyűrűjét"

- mondta Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.