Hódi Pamela forgatás Ezek megőrültek! (vetélkedő) Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fogjátok már be" - mondta az édesanya, miközben próbálta megoldani az Ezek Megőrültek! egyik feladatát. Párja nem igazán segített neki a dologban. 

Pamelát halálra idegesítette Berki Krisztián, ugyanis állandóan beszólt neki valamit a játék közben. Ezért a szexi szőkeség úgy döntött, hogy "elzárás van egy hónapra", vagyis egy ideig most nem bújik ágyba a kedvesével. Sőt! A sztár nem érte be ennyivel. Szó szerint megfenyegette Krisztiánt, hogy a műsor után csúnyán el fogja verni, mert nem hagyta, hogy jól teljesítsen a feladat során. Az erről készült videót itt meg is nézheted:

Till Attila nem hagyja abba a tévézést, még az Oscarért semhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-till-attila-buszke-a-jelolesre-de-nem-hagyja-abba-a-tevezest-oscar-dij.htmlA TV2 sztárja sosem gondolta, hogy a film elkészülte után egy ilyen komoly szakmai támogatást kap a munkája. TV + Sztárok--"Népbutító nézeteket terjeszt követői körében is Schobert Norbi" - két orvos is nekiment a fitneszgurunakhttp://www.life.hu/sztarok/20160902-tobb-szazezer-embert-teveszt-meg-schobert-norbert-ket-orvos-szerint-nyilt-levelben-tamadjak.htmlSchobert Norbi komoly befolyásoló erővel bír, hiszen több mint 1 millióan lájkolják a Facebook-oldalát. Nemrég megosztott egy cikket arról, hogy a citrom és a szódabikarbóna párosítása életeket menthet, ezért két szakember nyílt levélben bírálja őt. TV + Sztárok--Ekkora terpeszt sosem láttunk még Cinthya Dictatortólhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-cinthya-dictatortol-ekkora-terpeszt-sosem-lattunk-meg-a-konyhaban-tolja.htmlMeghökkentő képet posztolt nyilvános Instagram-oldalára Cinthya.TV + Sztárok--Ne! Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz két év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz-ket-ev-utan-szakitottak.htmlDavid Beckham fia túl van élete első komoly kapcsolatán és nagyon úgy tűnik, hogy az első fájdalmas szakításon is. Állítólag véget ért nagyon szerelmes kapcsolata a két évvel idősebb barátnőjével. TV + SztárokOrigoGór Nagy Mária rokona is bejutott a Star Academy-be!http://www.life.hu/sztarok/20160901-gor-nagy-maria-rokona-gor-nagy-erika-bejutott-a-star-academy-legjobb-16-versenyzoje-koze.htmlGór Nagy Erika vérében van a tehetség, hiszen Gór Nagy Mária rokona, sőt, a színitanodában is tanult. A nagynénit nem lepte meg, hogy a fiatal lány bejutott a legjobbak közé, hiszen nagyon tehetségesnek tartja testvére unokáját. TV + Sztárok--Hűha! Transzvesztita előadóval erősít ma este a Való Világ http://www.life.hu/sztarok/20160831-valo-vilag-ma-ket-uj-lakoval-bovul-a-show-egy-transzvesztita-szereplo-is-bekoltozik.htmlMa este nem egy, hanem egyből két játékos is beköltözik: VV Krisztián és VV Zsolti. A lakók nem biztos, hogy örömmel fogadják majd a fiúkat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.