Tóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk.

A Kicsi Óriások című nagyszabású gyerekműsor egyik mentoraként bukkant fel néhány hete Vera az Rtl Klub képernyőjén. Nagy változás ez számára is, hiszen eddig a Tv2 színeiben láthattuk 12 évig, most viszont a konkurenciánál kapott feladatot.

Az elmúlt hónapokban 30 kilótól megszabadult énekesnőnek az idei ősz nagy változásokat hozott. A hírek szerint magánéletében és karrierjében is változások álltak be, külsejéről nem is beszélve.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Vera Barabás Évivel beszélgetett a Portré című műsorban. Elmondta, hogy nagyon örült a Kicsi Óriásoknak, különösen a gyerekek miatt. Szerinte a gyerekek a legjobb tükrök,és tőlük azt kapod, amit adsz nekik. Látod bennük visszaköszönni a saját munkádat.

Vera nagyon élvezi a mentori feladatokat és nagyon közel került a kis versenyzőihez. A Porté című műsorban beszél új feladatáról, a fogyásával kapcsolatos ámokfutásról és jövőbeni terveiről is. A teljes adást ITT  tekintheted meg.