Kicsi Óriások Tóth Vera RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk.

A Kicsi Óriások című nagyszabású gyerekműsor egyik mentoraként bukkant fel néhány hete Vera az Rtl Klub képernyőjén. Nagy változás ez számára is, hiszen eddig a Tv2 színeiben láthattuk 12 évig, most viszont

a konkurenciánál kapott feladatot.

Az elmúlt hónapokban 30 kilótól megszabadult énekesnőnek az idei ősz nagy változásokat hozott. A hírek szerint magánéletében és karrierjében is változások álltak be, külsejéről nem is beszélve.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Vera Barabás Évivel beszélgetett a Portré című műsorban. Elmondta, hogy nagyon örült a Kicsi Óriásoknak, különösen a gyerekek miatt.

Szerinte a gyerekek a legjobb tükrök,

és tőlük azt kapod, amit adsz nekik. Látod bennük visszaköszönni a saját munkádat.

Vera nagyon élvezi a mentori feladatokat és nagyon közel került a kis versenyzőihez. A Porté című műsorban beszél új feladatáról, a fogyásával kapcsolatos ámokfutásról és jövőbeni terveiről is. A teljes adást ITT tekintheted meg.

Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-uj-zsurivel-ter-vissza-a-konyhafonok-az-rtl-klubon-wossala-rozina-sarkozi-akos.htmlVagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.TV + SztárokOrigoVajna Timi motoron és szörfdeszkán is irtó dögös - fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-vajna-timi-andy-vajna-neje-szorfdeszkan-mutatja-meg-tudasat.htmlAndy Vajna felesége újabb részleteket mutatott meg áloméletéből. TV + SztárokOrigoEljött a nagy nap Ördög Nóráéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-eljott-a-nagy-nap-ordog-noraeknal-nanasi-mici-ovodaba-ment.htmlÖrdög Nóra kislánya már nem is olyan kicsi. Óvodába ment a fürtös hajú kislány. TV + Sztárok--Végre! Dukai Regina újra megmutatta szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-dukai-regina-es-szerelme-ujra-egy-foton-vegre-megint-megmutatta-parjat-a-celeb.htmlDukai Regina Feczesin Róberttel való szakítása óta sokkal óvatosabb magánéletével kapcsolatban. Ám most végre megint láthattuk választottját egy fotó erejéig. TV + Sztárok--Zseraldin elárulta, ő hogyan szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szexualis-eletukrol-meseltek-a-villa-lanyai-zseraldin-elmondta-o-mit-szeret.htmlVV Zseraldin nem rejtette véka alá, neki mi jön be igazán az ágyban. TV + Sztárok--Úgy turbékolnak, mint a friss szerelmesek! Gianni és Zita szerelme a mai napig lángolhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-gianni-es-zita-kozott-toretlenul-dul-a-szerelem.htmlBár Debrecezni Zita és szerelme, az olasz származású étteremtulajdonos Gianni már évek óta egy párt alkotnak, mégis minden közös fotójukon jól látszik, mennyire lángol köztük a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.