Úgy turbékolnak, mint a friss szerelmesek! Gianni és Zita szerelme a mai napig lángol

Gianni Annoni szerelem Debreczeni Zita nyaralás humor
Bár Debrecezni Zita és szerelme, az olasz származású étteremtulajdonos Gianni már évek óta egy párt alkotnak, mégis minden közös fotójukon jól látszik, mennyire lángol köztük a szerelem.

Zita és párja, Gianni 2014-ben találtak egymásra. Azóta számos közös fotót posztoltak már közösségi oldalaikra. A fotók két fontos dologról mindenképpen árulkodnak: őrülten szeretik egymást és nagyon vicces kis csapatot alkotnak.

Képeiken romantikából és humorból nincs hiány.

A pár a fél nyarat Olaszországban töltötte, csodálatos tájakon jártak. Legutóbbi képük is egy hasonló látogatáskor készült. Valamilyen fontos eseményen vehetett részt a pár, ugyanis elegáns ruhában, mosolyogva pózoltak a fotósnak, aki ezúttal nem Zita volt.

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Sarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt elhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-enekesnot-jatszik-kovetkezo-filmjeben-sarah-jessica-parker.htmlÉnekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.TV + Sztárok--Bódi Sylvi a világ egyik legszerencsésebb asszonya: íme, a bizonyíték http://www.life.hu/sztarok/20160912-bodi-sylvi-lassan-bejarja-az-egesz-vilagot-ujabb-lenyugozo-video-a-sztartol.htmlHihetetlen, hogy a természet mire képes! Sylvi nagyon szerencsés lány, hogy ilyen pazar helyeken járhat. TV + Sztárok--Csepregi Éva: "Nem voltam soha modellalkat"http://www.life.hu/sztarok/20160912-csepregi-eva-tarsra-vagyik-a-sztar-ilyen-ferfit-keres-maganak-oszinte-vallomas.htmlBár az énekesnő jó ideje szingli már, a szerelmet még mindig keresi. A hírek szerint fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg szeretné hódítani az énekesnő szívét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKirály Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat http://www.life.hu/sztarok/20160912-kiraly-viktor-nagy-nocsabasz-volt-az-enekes-testverevel-egyutt-csajozott.htmlA Star Academy zsűritagja nagyon szoros kapcsolatot ápol a testvérével, Bennel. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, a lányokkal szemben akadtak kivételek. TV + SztárokOrigoElképesztő! Matt Damon férfikonttyal jelent meg egy filmpremierenhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-elkepeszto-ferfikonttyal-lepett-a-fotosok-ele-matt-damon.htmlMatt Damon, a 45 éves hollywoodi sztár nem mindennapi frizurát villantott egy pekingi filmpremieren. TV + Sztárok--Wow! 30 évvel fiatalabb kedvesét veszi el David Hasselhoffhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-30-evvel-fiatalabb-kedveset-veszi-el-david-hasselhoff.htmlDavid Hasselhoff 5 éve talált rá 30 évvel fiatalabb kedvesére, Hayley Robertsre, akivel azóta is töretlen a szerelemük, olyannyira hogy a színész el is jegyezte párját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.