Vége a szerelemnek - Tóth Vera és kedvese szakítottak

Forrás: RTL Klub -
párkapcsolat szerelem Tóth Vera szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera és kedvese, Ádám szakítottak - írja a Blikk. Az énekesnő és párja békében váltak el, nincs harmadik személy a képben.

"Bár szinte soha nem beszélek a magánéletemről, a találgatásokat egyszerűen méltatlannak találtam. Sokkal mélyebb volt a kapcsolatunk annál, minthogy valahol két mondatban félig valós dolgok jelenjenek meg rólunk. Három év után előfordul, hogy elfárad egy kapcsolat. Egyszerűen nem tudtunk már pozitív irányba továbbfejlődni. Biztos sokan ismerik azt, amikor már a másik fél hajrezdülése is zavarja a másikat. Szeretem, hiányzik, de ennek most így kell lennie" - nyilatkozta Vera.

Forrás: RTL Klub

Vera szerint túl sokat voltak együtt az utóbbi időben, ezért is fáradhatott el a kapcsolatuk:

"Az utóbbi másfél évben szinte éjjel-nappal együtt voltunk, és egyszerűen besokalltunk. Terápiaszerűen időről időre leültünk egymással szemben, s megkérdeztük, hogy mi a baj. Persze ez egy folyamat volt, amelynek a vége a különköltözés lett, de nem akartuk bántani egymást. Én maradtam a lakásban, Ádám pedig keresett magának egy másikat."

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a műtétje óta ő is nagyon megváltozott:

"A gyomorbypass műtétem óta rengeteg dolgot másképp látok, más dolgok lettek fontosak. Ez egy nagy testi-lelki trauma volt számomra, amit még nekem is fel kell dolgoznom, amit nehéz lett volna már ráterhelni a kapcsolatunkra. Azt vettük észre, hogy már nem tudtunk kellőképpen figyelmet szentelni egymásnak. Rájöttünk, hogy mindketten szeretnénk most egy kicsit magunkkal foglalkozni, rendezni sorainkat, nincs dráma, nincs veszekedés, békesség van és végtelen tisztelet egymás iránt."

Verát és Ádámot egy művelődésszervező mutatta be egymásnak az énekesnő egyik fellépése előtt, kapcsoltuk szerelem volt első látásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.