Alig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik.

Mostanában csak ritkán látni együtt Angiet és Bradet, olykor néhány hónap is eltelik, amíg együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt. Ami nem is meglepő, hiszen van olyan, amikor pár jó ideig csak Skype-on tartja a kapcsolatot, mert a világ két különböző részén tartózkodnak.

Brad idén nyáron egyedül utazgatott a világ több országában, Angelina pedig Kambodzsában töltött fél évet legújabb filmjének forgatása miatt. A gyerekek felügyeletét viszont nagyon gondosan felosztják egymás között. 

Angelina Jolie és Brad Pitt tavaly novemberbenForrás: Mark Ralston / AFP

Eltávolodásuknak oka abból is fakadhat, írja a Best, hogy mindketten másképp képzelik el jövőjüket. Míg Brad francia birtokukon tervezi a családi bázis kialakítását, addig Angelina szeretné eladni a milliókat felemésztő kastélyt és inkább Londonba költözne, ahol koncentrálhatna az emberjogi ügyekre.

"Angelina ráébredt, hogy komoly pozíció nélkül nem tud igazi változásokat elérni, ezért komolyan fontolgatja, hogy politikusnak áll"- mesélik a hozzá közel állók.

"Brad minden szabad gondolatát leköti  az építészet iránti szenvedélye, a filmezés és a hat gyerek mellett nem sok energiája marad másra. Angelinának is megvannak a mániái, amikkel elfoglalja magát, így egymásra már nem jut valami sok idejük. Szeretik egymást, nincs harag, és a családot jól működtetik, de egy kicsit olyan ez már, mint egy közös vállalkozás"-meséli a pár egy barátja.