Szabó Zsófi bevállalta! Az Instagramon mutatta új külsejét

Nyerő páros műsorvezető Szabó Zsófi bajusz Kis Zsolt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kackiás szőrzete mellett egy kalapot is magára „öltött". Így mulatott a minap a fővárosi dugóban Szabó Zsófi.

A Nyerő páros sztárja vőlegényével, Kis Zsoltival a legjobb 4 közé jutott a sztár realityben. Naponta bizonyítják egymásnak és a külvilágnak is, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást. Bár Zsófi egy igen határozott egyéniség, a nadrágot azért mégis a pár férfitagja hordja. Ennek ellenére most mégis Zsófi az, aki bajuszt növeszett és ostort csatogtatott. A kalapos,

férfias megjelenése

mellé, vegetáriánus létére, még egy kolbászba is beleharapott. No nem arról van szó, hogy elment az esze a csinos színésznőnek, pusztán egy fotóeffekttel szórakoztatta magát a fővárosi dugóban.

#funnyday

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett videó,

Szabó Zsófi hamarosan férjhez megy: Megtudtuk ki lesz ott az esküvőn!

Szabó Zsófi bravúros módon néhány hét alatt szervezte meg esküvőjét, szerelmével, Zsoltival. Nem sokat árult el eddig a közelgő nagy napról, annyi viszont kiderült, ki lesz rajta biztosan a vendéglistán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.