Újra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attila

Forrás: Facebook/Ezek megőrültek -
TV2 Ezek megőrültek! (vetélkedő) Hargitai Bea Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila.

Hosszú évekig volt egy pár a szőke modell és a fitneszguru, akik bár néhány évvel ezelőtt a szakítás mellett döntöttek, ma is jó viszont ápolnak egymással.

Bea elárulta, hogy még ennyi idő után is képes felhergelni Katust, aki a mai napig végtelen türelemmel tudja kezelni az egykori playmate-t.

Forrás: Facebook/Ezek megőrültek

"17 éves voltam, amikor összejöttünk. Az első igazi nagy szerelem volt az életemben, és nagyon jól kiegészítettük egymást. Attila már akkoriban is nyugodt természet volt, sokszor ő rántott vissza a földre, ami nálam néha nem árt. Ebből kifolyólag voltak is vitáink- mesélte Bea a Blikknek.- Egyszer elkísértem Japánba egy világbajnokságra, ahol annyira felhúztam a verseny előtt, hogy el is vesztették a megméretést. Bár néhány hónap múlva visszatértek és nyertek is, sokáig bűntudatom volt a történtek miatt. Ennek ellenére soha nem volt rossz a viszonyunk, máig tartjuk a kapcsolatot."- vallotta Bea a nyuszilány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.