Brad Pitt és Angelina Jolie válása kapcsán már felmerült, mi lesz az ingatlanokkal, hiszen a párnak szerte a világon vannak luxusotthonai. De azok az ékszerek is rengeteget érnek, amiket Jolie a 12 év alatt kapott a férjétől. 

Most úgy fest, az ékszerek felett is lesz jópár vitája a házaspárnak a válás kapcsán, Angelina Jolie ugyanis a szeptember 19-én beadott válási dokumentumokban jelezte, hogy igényt tart az ékszerekre és az egyéb személyes holmikra. 

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A The Hollywood Reporter utánajárt, hogy az 52 éves Brad Pitt vagyonokat költött drágaságokra, amiket feleségének vásárolt a 12 év alatt. Az egyik legnagyobb tétel példul az az eljegyzési gyűrű, amit Robert Procop tervezett, és 250 ezer dollárba, azaz közel 67 millió Forintba került, és Brad állítólag egy évig dolgozott az ékszerésszel a gyűrű kitalálásán. 

De nem ez az egyetlen méregdrága holmi: a 2009-es Oscar-gálán viselte Angelina azt a mesés smaragd fülbevalót, amit az egyik legnépszerűbb ékszerész, Lorraine Schwartz álmodott meg - ő készítette egyébként Kim Kardashian eljegyzési gyűrűjét is.

Forrás: AFP/Robyn Beck

 A fülbevaló 2 és fél millió dollárba került, és 115 karátos volt. A kis apróság épp passzolt ahhoz a szintén Schwartz által készített, 65 karátos smaragd gyűrűhöz, ami 1 millió dollárt kóstál.

Ilyen holmikból pedig van még jópár Angelina ékszeresdobozában, így nem kérdés, ezeknek a sorsa sem tisztázott még...