A fiatal tehetség nyerte meg az X-Faktor ötödik szériáját, ami miatt abban az évben természetesen nem tudott a tanulással foglalkozni. Lemaradását azonban máig nem tudta behozni, így érettségizés helyett még a tizedik osztályt tapossa.

Tóth Andi 2014-ben jelentkezett az X-Faktorba és meg is nyerte a tehetségkutató ötödik szériáját. A fiatal lány érthetően abban az évben nem tudott a tanulásra koncentrálni, hiszen éppen elég volt megfelelni a feladatoknak. Andi hangoztatta, hogy ennek ellenére nem szeretné elhanyagolni a tanulmányait, de a rengeteg fellépés és próba miatt nem jut ideje a gimnáziumra. Lassan érettségiznie kellene, de még mindig a tizedik osztályt tapossa.

Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Közvetlenül a műsor után egy évet kihagytam, mert nem tudtam rendesen koncentrálni a tanulásra és idő sem volt rá. 2015-ben magántanuló lettem, és Nagyvárad helyett már Budapesten kezdtem a 10. osztályt, ahol az első félévet sikeresen be is fejeztem. Ám többek között a fellépéseim, a színházi próbáim és a Válótársak forgatása miatt másodikban már nem tudtam levizsgázni. Sajnos az egész évet elölről kell kezdenem" - mondta Andi a Blikknek. Hozzátette, jelenleg még kevesebb ideje van a tanulásra, hiszen énekórára és angolórára is jár, valamint a tánctanulást is elkezdte.